h i r d e t é s

Mi a közös Vadai Ágnesben és a körzete VK elnökében?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mi a közös Vadai Ágnesben és a körzete VK elnökében?

2018. március 02. - 11:49

 

Nem tudnak köszönni. Épp "Szent István városának" belvárosában volt dolgom, amikor szembe találkoztunk a zebrán.

A nem köszönő hármas, hölgykoszorúban Manga Gyula

Köszöntem nekik, főleg azért, mert Manga Gyulával ismerjük egymást. De ő annyira fontosnak érezte magát Vadai Ágnes mellett, hogy nem tudott odaköszönni egy átlagembernek. Önmagában is illetlenség nem visszaköszönni, de itt azért ennél egy árnyalatnyival többről van szó.

Vannak emberek, akik a "hamarabb vegyem észre, mint ő engem" elv szerint élnek. Tetteik következményét nem vállalva. Mi is történt?

A Mária Valéria Híd 10. születésnapján még nem DK-s választókerületi elnökként, hanem a Haladó Esztergom Egyesület elnökeként tevénykedett Manga Gyula. Ebből az időből, az ő rossz döntéseinek következményeként görget az egyesület maga előtt egy közel 1 millió forintos tartozást. Azonban ezt a mai napig nem ismeri el, nem kereste és keresi a megoldást a békés rendezésre. Csak nem abban bízik, hogy Vadai Ágnes kísérgetésével, némi DK-s pártoskodással és "átnézéssel" fátyol kerülhet az ügyre?

Vadai és a jelöltségben maradása-tartása pedig árt Esztergomnak. Józan indok nem lehet arra, hogy egy olyan politikust jelöltségben tartson egy ellenzéki párt, aki a DK országos listán 3-ik, tehát semmi nem indokolja, hogy továbbra is egyéni jelölt maradjon, mert listáról jó esélye van a parlamentbe kerülni és képviselni a választói érdekeit. Taktikázhat, csak ne hallgasson Maga Gyulára. Ő nem egy jövőbelátó, összefogáspárti, higgadt és átgondoltan cselekvő ember. Úgy is mondhatnám, hogy a DK-nak nagyon le kellett nyúlnia a hordó aljára, amikor Manga Gyulából választókerületi elnököt faragtak. 

Okulniuk kéne Hódmezővásárhely példájából és egy emberként beállni a független jelölt mögé, különben ők is a Fidesz malmára hajtják a vizet.


 

h i r d e t é s