h i r d e t é s

Mindenki össze-vissza jósolgat, na de most itt a tuti időjáráscikk!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Mindenki össze-vissza jósolgat, na de most itt a tuti időjáráscikk!

2015. május 19. - 13:22
0 komment

 

Az Index mindent megtesz azért, hogy ön jól érezze magát, ne kapkodjon fűhöz-fához, ha gyűlnek a felhők.

Tehát, a forrás az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldala, délelőtt tizenegykor tették ki a következő figyelmeztetést:

Kedden késő délutántól először az Alpokalján, majd a Dunántúl északi, északkeleti megyéiben több helyen fordulhat elő zivatar. Ezek közül néhány heves is lehet, jégesővel (nagyobb jégszemek is hullhatnak), viharos széllel (70-90 km/h).

Késő este és éjszaka inkább a Dunától keletre alakulhat ki néhány zivatar, hevesebbekre a délkeleti megyékben van nagyobb esély.

ido

Szerdán átmeneti szünet után főként a középső és északi országrészben (kiemelten a Duna-Tisza közén és az attól északra eső területen) fejlődhetnek ki zivatarok. Heves és intenzív zivatarok is várhatóak: károkozó jég, szélvihar és felhőszakadás kísérheti őket. Veszélyes időjárási eseményekre legkisebb valószínűséggel az északnyugati megyékben és a keleti határszél mentén lehet számítani.

A hét többi napján átlagos májusi időnk lesz.

 

index.hu

@Mindenki össze-vissza jósolgat, na de most itt a tuti időjáráscikk!Az Index mindent megtesz azért, hogy ön jól érezze...

Posted by SEJT on 2015. május 19.


 

h i r d e t é s