h i r d e t é s

Miniszterelnök vagyok nyissa ki az ajtót!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Miniszterelnök vagyok nyissa ki az ajtót!

2021. április 06. - 06:56

 

A vakcinaraktárba csak úgy be lehet rontani!

Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Amennyiben ez így van akkor nagyon nagy a baj, mert egy ilyen rendszerben a miniszterelnöknek nincs semmivel sem több joga, csak kötelessége, mint bármely polgárának az országnak.

Az emberi egészségre legkényesebb hatással lévő anyagok tárolóhelységében bolyong a miniszterelnök, majd utasítást ad a hűtőkamrák kinyitására, tessék mondani mi ez, ki ez aki ezt engedélyezte, vagy nem tiltotta meg.
Egy egyszerű hús, vagy tejfeldolgozó üzembe való belépésnek több szakaszú beléptetése van, nem pedig egy ilyen az egész ország lakóságát érintő raktárnak.

Itt válik nevetségessé a géppisztolyos katona az utcán, amikor az ember azt látja, hogy egy kapuba ülő nem túl bonyolult őr engedi be a miniszterelnököt, és egyetlen katona sem védi a lopás, szabotázs ellen a raktárat! Egy ellenzékire, 20 TEK-s ront rá, százmilliárdok meg őrizetlenül!

Nem hiszem, hogy van még a világnak egy olyan országa, ahol a miniszterelnök bemegy, vagy bemehet vakcinaraktárba! Ez a büdös, primitív önreklámozó, stadion megnyitást előkészítő, felelőtlen magamutogatás semmire sem jó csak arra, hogy megmutassa, hogy a miniszterelnöknek gőze sincs, hogy mit és hogyan kellene vezetni!

Az egyszerűen nevetséges. hogy egy ilyen helyzetben a minimum kézmosót sem láttam, vagy egy lábfertőtlenítőt!
Tessék mondani mikor lesznek kirúgva azok az emberek, akik engedték, hogy a miniszterelnök egy ilyen felelőtlen vizsgálódást véghez vigyen? Nincsenek szakemberek vagy gyávák, hogy elmondják miként kell működtetni egy ilyen rendszert!


 

Kommentek

h i r d e t é s