h i r d e t é s

Mint aki halkan belelépett

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mint aki halkan belelépett

2021. július 25. - 15:47

Gulyás az újságírói kérdésre, miszerint részt vesznek-e fideszesek a Pride-on, azt válaszolta, hogy nem, hiszen a Fidesz és a homoszexuálisok két, egymást nem átfedő halmaz.

Fotó: Népszava / Béres Márton

Az újságírók hangosan, nyerítve felröhögtek.
A 444. a következő címmel közölte le a sajtótájékoztatót: "és akkor halkan megcsikordult az ereszcsatorna!"

Orbán szerint, ahogy 2015-től az illegális bevándorlóktól, úgy most a gyermekmolesztálóktól védi (egyedül) Európát.

Mind ehhez képest gyermekpornográfia miatt most emeltek vádat Fohsz Tivadar, a volt XVII. kerületi fideszes alpolgármester ellen, aki a nevelt lányáról titokban készült intim fotókat gyűjtögette.

Mind ehhez képest, a gyermekeink szexuális védelme jegyében a KESMA lapjai fiatalkorú, 17 éves lányok szépségversenyéről közöltek bikinis/fehérneműs (?) fotókat, melyek egyértelműen a leánytestek iránti vágy felkeltését szolgálják.

Harrach (a Pride-ra időzítve) pompás videót tett közzé arról, hogy neki mit jelent, és mit nem jelent Európa. Hogy mit nem, azt tudjuk. Például Brüsszelt. Na, de mit? A kereszténységet, a kereszténységet, a kereszténységet és a kereszténységet!
Meg, többek közt a művészetet!
És beúsztatott egy pompeji freskót, melyen két férfi és egy nő szeretkezik.

Szijjártó szerint az uniós jelentésben azért sorolják ötvennégy oldalon keresztül a homofób törvény elleni jogállamisági és egyetemes emberi jogi kifogásokat, mert egyetlen érvük sincs ellene.

A rendőrség tavaly hivatalból bekajálta a leányfalui család dajkameséjét, hogy nem az SS-t reklámozták, hanem valamelyik rokon 44. születésnapját ünnepelték a teraszra kiakasztott, egyértelműen a kettős villámot ábrázoló molinóval. A volt Holokauszt-túlélő feljelentését erre hivatkozással elutasították. Az ünnepelt rokon bizonyosan Adolf Hitler lehetett, mert most az ő portréja lóg ugyanott.

Miközben Orbán, Varga Mihály és Parragh a kormánynak az Unió által visszautasított, a helyreállítási alap igénybevételére vonatkozó pályázata ellenére a gazdaság újraindításáról, majd látványos felfutásáról delirál, a győri Audi a tavalyi hatmilliárd eurós alaptőke-leszállítás után maradt 975 201 000 eurós alaptőkéjét 975 000 000 euróval leszállította. Maradt 201 000 euró. Ami bakfitty.

Mi más jutna eszünkbe ezeknek az alakoknak a kínlódásáról, mint a refrén Karinthy Kosztolányi-parafrázisából?

Címkék: 

 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s