h i r d e t é s

„Mocskos nigger, a kurva anyád" – ordította a kislánynak a 182-es buszon egy középkorú nő

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

„Mocskos nigger, a kurva anyád" – ordította a kislánynak a 182-es buszon egy középkorú nő

2018. április 17. - 19:04

 

Csepregi János költő, író hétfőn este tartott hazafelé a 182-es busszal Budapesten, amikor egy középkorú magyar nő kezdett el üvöltözni egy 14-15 éves fekete kislánnyal a BKK-járaton. - írja a 168ora.hu.

Illusztráció: MTI Fotó: Máthé Zoltán

„Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé.

Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul.

Az említett középkorú nő mocskos niggerezett, büdöspicsázott, kurvaanyázott fennhangon,

hogy csak a legszofisztikáltabb kifejezéseit említsem, mert voltak sokkal gyomorforgatóbbak is. Mindenki hallgatott. És ekkor jött el az a pillanat, amikor az első döbbentből felocsúdva odaszóltam neki, hogy hallja egyáltalán, mit beszél. Hogy mégis hogy a fenébe gondolja, hogy bárkivel így beszélhet? Mire természetesen mocskos hazaáruló lettem, akinek lesülhet a bőr a képéről, mert nem igazi honvéd, hogy inkább arra lenne eszem, hogy megállítsam az ilyeneket, minthogy védelmezzem” – írta Csepregi a Facebookon.

A kislány közben leszállt a buszról, a kiabáló nő pedig fent maradt, Csepregivel együtt, akinek azért még elejtett egy fél mondatot, amiben arra buzdította, hogy szálljon le vele a buszról, odalent lejátszhatják. Csepregi nem engedett a felszólítűásnak, a nő pedig leszállt.

168ora.hu


 

h i r d e t é s