h i r d e t é s

Nagy meccs lehet Tarlós és Karácsony között

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nagy meccs lehet Tarlós és Karácsony között

2019. augusztus 31. - 07:43

 

"Az ellenzék által rendelt kutatások szerint is csak hibahatár körüli különbséggel vezet Tarlós Karácsony Gergely előtt"

Karácsony Gergely és Tarlós István - Forrás: szabicsdr / youtube

Az ellenzék felmérései szerint az utóbbi időben csökkent Tarlós népszerűsége, és előnye Karácsony Gergellyel szemben minimálissá vált. "Az ellenzék által rendelt kutatások szerint is csak hibahatár körüli különbséggel vezet Tarlós Karácsony Gergely előtt" - írja a 24.hu.

A lap ellenzéki forrásaira és háttérbeszélgetésekre hivatkozva közli, hogy az ellenzék belső mérései szerint kiélezett verseny lesz. Arról ugyan nincs szó, hogy Karácsony átvette volna a vezetést, de a mérések azt mutatják, hogy Tarlós népszerűsége visszaesett. Ezt az is mutatja, hogy a kormány nem tett közzé hivatalos méréseket eddig, írják.

Azt, hogy ez aggodalmat kelthetett a Fideszben, szerintük jól mutatja, hogy Tarlós felbukkanása a kormánypárti médián kívül váltást jelent, mert szükségessé vált, hogy elérje a bizonytalan és ellenzéki szavazókat.

Szinte ezzel egyidőben jelent mag a Magyar Nemzetben egy cikk arról, hogy a kormánypárti Nézőpont intézet adatai szerint viszont Tarlós töretlenül, "jelentős előnnyel" vezet. (magyarnarancs.hu)


 

h i r d e t é s