fbpx Napokig nem volt fűtés és melegvíz a szombathelyi koronavírus-osztályon | CIVILHETES

h i r d e t é s

Napokig nem volt fűtés és melegvíz a szombathelyi koronavírus-osztályon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Napokig nem volt fűtés és melegvíz a szombathelyi koronavírus-osztályon

2020. november 22. - 06:05

 

A problémát sikerült felszámolni.

A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház - Forrás: nyugat.hu

"A kórházban a COVID osztályon napok óta nincs meleg víz, és ma már fűtés sem. Anyum bent van, és ez most már kiborító. Tüdőgyulladásos betegek vannak bent, nem tudnak fürödni, és most már szétfagynak" – nyilatkozta a nyugat.hu egyik olvasója a lapnak. A portál a hét elején értesült arról, hogy a szombathelyi Markusovszky Kórház újonnan megnyitott koronavírus-osztályán napok óta nincs se melegvíz, se fűtés.

"Már mindenfelé próbáltunk segítséget kérni, de a kórházban csak ide-oda kapcsolgatják a telefont" – fogalmazott az újságnak nyilatkozó olvasó, akinek édesanyja két napig a kabátján feküdt, mert nem volt párnája.

"Kórházunk azonnal intézkedett a COVID részlegen felmerült műszaki probléma miatt, haladéktalanul kértük a külső szolgáltatót a hiba elhárítására. 2020. november 16-án a javítás megtörtént, azóta műszaki probléma nem volt. A kórtermekben minden beteg részére biztosítva van az ágynemű, beleértve a párnát is. Ellátási hiány vagy panasz az elmúlt időszakban nem fordult elő" – válaszolta a nyugat.hu-nak Káldy Zoltán orvosigazgató. (magyarnarancs.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s