h i r d e t é s

Nem kerülhető el a szavaztok újraszámlálása

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem kerülhető el a szavaztok újraszámlálása

2018. április 14. - 20:46

 

Nem nagyon találkoztam ma olyan emberrel az utcán, aki ne elcsalt választásokról beszélt volna.

Fotó: Hadházy Ákos / Facebook

Ezzel kapcsolatban nagyon óvatosan kell fogalmazni még, de az látszik: nehezen lesz elkerülhető a szavazatok teljes újraszámolása. Anélkül nehéz lesz a renszer legitimitásába vetett legkisebb bizalom helyreállítása. A sok zavarbaejtő tényhez én két általánosabb, de fontos tényt jegyeznék meg.

1) én sajnos láttam belülről a Fidesz működését és tudom: a Fidesz már reggel kilenckor egészen PONTOSAN LÁTHATTA a valódi eredményt és ezért a program délelőtti lecserélése valamint az este rekord lassan érkező adatok különösen aggályosak. Hogy csinálja ezt? Az ún “Kubatov lista” ugyanis egy létező piszkos eszköz, amelyen MINDANNYIUNK, neve mellett áll egy szám. A szám nagysága attól függ, hogy ki hányszor és mikor írt alá valamit (petíció, rezsikonzultáció stb) a Fidesznek vagy hányszor hajtotta el a őket. Ezek után nem kell más, mint hogy néhány körzetben (minél többen, annál pontosabb az “in poll” mérés) egy fideszes biztos rögzítse (kézzel vagy telefonnal) a megjelentek listáját és azt továbbítsa a központba- ebből pedig rövud idő alatt NAGYON PONTOSAN tudható, hogy a fideszesek vagy az ellenzékiek mentek -e el.

2) Erről a választásról már évek óta tudni lehet, hogy tisztességtelen.,Az a rendszer, ahol több százezer külddön dolgozó magyar szavazása lehetetlenül el a levélszavazás hiánya miatt, az tisztességtelen. Ennél még nagyobb gazemberség, hogy a kormány évek óta folyamatosan kampányol 100 milliárdos összegért, az ellenzéknek ugyanerrre egy hónapja és kb 2 milliárdja volt. A kormány pedig az állami tv-t és a lopott péntből megvett sajtót az emberek 60% anak elérésére tudja használni. Ez azt jelenti, hogy az emberek majd’ kétharmadát csak az ő álhíreik érik el.

Hadházy Ákos


 

h i r d e t é s