h i r d e t é s

Nem lesz Esztergomban rendkívüli testületi-ülés intermodális csomópont ügyben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem lesz Esztergomban rendkívüli testületi-ülés intermodális csomópont ügyben

2016. szeptember 16. - 16:29
0 komment

 

Úgy értesültünk, hogy állampolgári megkeresés történt a tegnapi nap folyamán dr. Szerencsés Gergely felé azzal kapcsolatban, hogy érje el a polgármester asszonynál egy rendkívüli testületi ülés összehívását az intermodális csomópont ügyében Esztergomban.

Forrásunk elmondása szerint a képviselő úr ígéretet tett arra, hogy közbenjár az ügyben és kialakítja álláspontját.

Telefonon lapunknak a 7-es körzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy nincs értelme rendkívüli testületi ülést összehívni az épülő intermodális csomópont ügyében, mert a jövő héten lesz rendes testületi-ülés Esztergomban.

A körzet képviselője a mai napon 5-6 észervételt és javaslatot küldött Romanek Etelka polgármester számára. De ez önmagában még nem jelenti azt, hogy ezek a javaslatok a következő ülésen napirend tárgyát képeznék, de a képviselő ennél többet nem tehet.

Ezzel kapcsolatban megkerestük a Városházát is, de cikkünk megjelenéséig nem válaszoltak lapunk kérdéseire.

Dr. Szerencsés Gergely azt is elmondta, hogy a kivitelező cég, a STRABAG vezetőjét kérte, hogy a munkavégzéssel kapcsolatban legyenek tekintettel az itt élő emberekre is, éppen ezért - dacára a hétvégi vágányzáraknak - vasárnaponként függesszék fel a munkálatokat, hogy az emberek pihenhessenek és legalább egy napra "csend" legyen. Választ még nem kapott, de optimista, bízik benne, hogy a kérésének eleget fognak tenni.


 

Kommentek

h i r d e t é s