h i r d e t é s

Németh Szilárd azt mondta, közel másfél millióan töltötték már ki a nemzeti konzultációt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Németh Szilárd azt mondta, közel másfél millióan töltötték már ki a nemzeti konzultációt

2020. augusztus 04. - 09:35

 

Már közelít a másfél millióhoz a nemzeti konzultációs kérdőívet kitöltők száma - közölte Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Hírlappal.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára a honvédelem napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón a minisztériumban 2020. május 21-én. - Fotó: MTI/Illyés Tibor

A napilapnak adott interjúban hangsúlyozta: Magyarország sikeresen védekezett a koronavírus-járvány első szakaszában és azért Soros Györgyről sem feledkezett meg.

"Azért, mert erős és cselekvőképes kormányunk van, stabil parlamenti háttérrel, a Fidesz-KDNP kétharmados többségével. Időben meghozott és hatékony döntések születtek, amelyeket a magyarok - rendkívül fegyelmezetten, egymást is segítve - be is tartottak, mozgósítottuk az egészségügy emberi, szakmai és anyagi tartalékait, az orvosok, ápolók, mentők erőn felül teljesítettek. A rendőrök és honvédek pedig biztosították a közellátáshoz szükséges közrendet, közbiztonságot, az ország békéjét "- közölte.

"A baloldal nemcsak a védekezésben részt vevőket támadja, nemcsak kamuvideókat és álhíreket gyárt, még az emberek szabad véleménynyilvánítását is meg akarja akadályozni. Azt az emberi szabadságjogot, amiből a szövetségeseik, a Soros által kitartott Amnesty International, a TASZ, a HVG, a 444 és társai mindig kioktatnak bennünket. Gyurcsány komisszárjai ebben is egy követ fújnak: az egyik begyűjti a kérdőíveket, a másik kilopkodja a postaládákból, a harmadik összetépi, a negyedik megkérdőjelezi az egész konzultáció értelmét, az ötödik törvénytelen adatbázist épít belőle. Mindezt puszta hatalmi vágytól vezérelve, idegen érdekek szolgálatában teszik. Nekünk viszont most is Magyarország az első, mindig a magyar érdek a legfontosabb."

"A sikeres védekezés kulcsa a miniszterelnök által irányított, példaértékű nemzeti összefogás volt. Ezt támadta hazug módon, aljas és sunyi politikai szándékok alapján a baloldal. Bár a vírus nem válogat, Gyurcsány és szekértolói képtelenek kibújni a bőrükből, a DK-tól az MSZP-n és Karácsony Gergely pártján át a Jobbikig ismét bizonyítékát adták annak, hogy a magyarok még ilyen példátlanul kritikus időkben, a pandémiás veszélyhelyzetben sem számíthatnak rájuk" - mondta Németh Szilárd. (MTI) / atv.hu

A kitöltés így áll/emelkedik:

2020. július 9. 232000
2020. július 14. 396000
2020. július 21. 725000
2020. július 24. 880000
2020. július 28. 1096000


 

Kommentek

h i r d e t é s