h i r d e t é s

Németh Szilárd mindenáron szaporodásra akarja bírni a körzetben élőket

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Németh Szilárd mindenáron szaporodásra akarja bírni a körzetben élőket

2018. december 09. - 12:50

 

Legutóbb arról posztolt, hogy Európa megújulása elképzelhetetlen a csepeli és soroksári családok megerősítése nélkül – persze, ezzel is a konzultációra próbálta felhívni a figyelmet.

Émelyítő propagandaképet osztott meg Facebook-oldalán Németh Szilárd, a nemzeti konzultációt reklámozva: kétgyermekes család a konyhaasztal fölé hajolva, álmodozó mosollyal tölti ki a családok védelméről szóló konzultációs ívet, a fiatal anya pedig eközben is karján tartja csecsemőjét – épp csak a gyerekek nem kaptak külön ívet, a hatékonyság kedvéért.

„A választókerületemben élő Beer család is kitöltötte a nemzeti konzultációt, mert ők is tudják, hogy gyermekeik jövője mindennél fontosabb” - írta a fideszes parlamenti államtitkár, megjegyzése pedig fenyegetőnek is tűnhet, mintha az ív visszautasításával legalábbis a gyermekek jövője kerülne veszélybe.

A megjegyzés és a kép annál is kínosabb, hogy két percen belül visszanyomozható, a fotónb látható férfi a Csepeli Városgazda Nonprofit Zrt. alkalmazottja, jelenleg a helyi piac csoportvezetője. Közösségi profilján jelölt érdeklődései körei között megtalálható a KNDP, Borbély Lénárd csepeli fideszes polgármester – és micsoda egybeesés – Németh Szilárd politikus, volt csepeli városvezető profilja is. 

nepszava.hu


 

h i r d e t é s