fbpx Állami áruház | CIVILHETES

h i r d e t é s

Állami áruház

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Állami áruház

2021. szeptember 02. - 18:06

 

Ezt most nem Karinthy, nem Örkény, még csak nem is Farkasházy Tivadar találta ki! Rosszabb! Ez állami bolhacirkusz a híveknek!

1./ "Mi éltünk muszlim megszállás alatt, ezért mi tudjuk igazán kezelni a muszlim bevándorlást!" Ez Orbán legújabb kis szédelgő zsengéje.

Kérdés, hogy mi köze a rajtunk kívül a fél világot is uraló egykori török megszállásnak a mai afganisztáni menekülőkhöz.
Kérdés az is, hogy mit szól ehhez a Türk Tanács, és új testvérünk, Edoğan. Kérdés, hogy ez a sok nyakatekert ökörség, amivel szakmányban fárasztja a világot, csak úgy kipattan egy beteg elméből, vagy Orbán keményen dolgozik rajta.

2./ A bedübörgő negyedik hullám hírére az amúgy is alig létező iskolai járványügyi korlátozásokon lazító Kásler naponta vág hozzá valakihez egy Lovagkeresztet.
A pestisrácos Huth Gergely csak a minap vette át a méltó kitüntetést, ma pedig bizonyos Gáspár Ágnes részesült a magas (és díjazott) elismerésben.

A hölgy azzal foglalatoskodik, hogy az aurájával megtisztítsa a Szentkoronát a francia forradalom által ráhordott szennytől és mocsoktól!
Meg szeretném kérdezni a (flúgos vagy szélhámos) tisztogatótól, hogy szidolt, vagy más egyebet használ-e. A családi ezüstre, a rézkilincsekre bevált!

Azt gondolom, hogy ami ma itthon folyik, az már Kafka és Orwell képzeletét is meghaladja, Rákosi pedig csak a harmadosztályba igazolhat.

Ez már az elmebajnak olyan foka, hogy külföldi ismerősök egyszerűen nem hiszik el, hogy ilyesmi létezhet.

Olyan ez, mint a kisfiú a százéves történetben, aki meglátván az állatkertben a zsiráfot, elkiáltotta magát: ilyen állat nincs!

Sajnos van! És komoly eséllyel maradni is fog.


 

Kommentek

h i r d e t é s