fbpx Gyurcsány Ferenc elveszítette a türelmét Debrecenben | CIVILHETES

h i r d e t é s

Gyurcsány Ferenc elveszítette a türelmét Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyurcsány Ferenc elveszítette a türelmét Debrecenben

2021. szeptember 26. - 19:07

 

"Nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette?!" – Videón, ahogy Gyurcsány Ferenc kioktatja a DK-s fórumot megzavaró férfit

Az Intsagramon jelent meg az a videó, amely azt rögzíti, ahogy Gyurcsány Ferenc épp egy férfit oktat ki, nagyon közelről, emelt hangon, azt mondva neki:

az a bunkóság amit maga nyom, nem elfogadható egy európai országban,  és még itt sem, azt javaslom magának, hogy nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette?

Gyurcsány Ferenc egyébként saját Faccebook-oldalán így magyarázta a történteket és az előzményt:

Tegnap Debrecenben egyébként tényleg rendre utasítottam valakit, aki megpróbálta széttrollkodni a rendezvényünket. De nemcsak széttrollkodta. Voltak valakik, akik egész végig kiabáltak, káromkodtak, és melegebb éghajlatra küldték el a mieinket, akikkel beszélgettünk az ország dolgairól. Mi több, volt, akibe annyira belemásztak, helyes, fiatal nő, sírva otthagyta a rendezvényt, mert ezt nem viseli el. Kérem, szépen: ilyen viselkedés nincs! Ez disznóság. Ezt nem szabad hagyni. Meg kell védenünk magunkat, és vissza kell utasítani. Ez az egyetlen módja, hogy érezzék, nem csinálhatnak ebben az országban azt, amit akarnak, mert ez a mi országunk is. És ezt fogom tenni legközelebb is. Ez a legkevesebb.

24.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s