h i r d e t é s

"Kiskunhalom"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Kiskunhalom"

2020. szeptember 27. - 08:29

 

Olvasói levelet kaptunk, amelyet változtatás nélkül közlünk.

Kunhalmi Ágnes - Fotó: Kunhalmi Ágnes Facebook oldala

"Most nem Nagy Lajos korszakos jelentőségű szociográfiai írásáról lesz szó. Egy kis Kunról. Aki halmi.

Kunhalmi Ágnes, kétségkívül üde jelenség (ilyen volt Demeter Márta, a mindig rosszkor, rossz helyre lépő kollegina is), az MSZP legújabb üdvöskéje, néhány napja társelnöke egy ellenfelét már a választások előtt kiiktató, az elnökségért demokratikus módon egyedül indult, és azt – csodák csodájára elnyerő – tandem tagjaként (az impotens, szürke Tóth Bertalan partnereként, aki ibizai, vagy milyen állandó lakosként védi a szegény sorsú magyar közember érdekeit).
A hölgy, aki egyébként párt- és képviselőtársa, Bangóné jobbján virított a „belénk folytják a szót” márkajelű molinó alatt, amin teljes joggal élcelődött az egész orbánista lakájmédia, teljes erővel a választási kampányba vetette magát.
Miközben szerényen oda nyilatkozott, hogy (egy 6-7 százalékon álló párt színeiben, minden- fajta tudás, képzettség, közigazgatási- és egyéb kormányzási tapasztalat nélkül) elvállalná a miniszterelnöki stallumot (hol élnek ezek?), és büszke lenne rá, hogy ő Magyarország első női miniszterelnöke (ez fontos, de, hogy a legfontosabb kritérium lenne!), egyből le is marta Fekete-Győrt amiatt, hogy a közvélemény elé viszi az ellenzék leendő választási- és programgyártó szakértőinek névsorát, illetve az ezzel kapcsolatos ellenzéki vitákat.

Mellesleg a megnevezett szakértők közt kiváló szakemberek, Bajnai, Balázs, a részvételét azonnal cáfoló Oszkó mellett a levitézlett, országrontó Antall-adminisztráció egykori prominensei is szerepelnek, mint Bod és Jeszenszky (minden haszon nélkül, legföljebb a nem létező ”konzervatív közép” nem létező szavazóinak megnyerése érdekében), Gyurcsány pedig az általam oly igen kedvelt és elismert Gábor György filozófus vezetésével hoz létre szakértő stábot, gondolom bölcsészekből – mi a fenének? (Mármint egyfelől kísért a nagyot bukott SZDSZ – pont erre van szükség? Másfelől Gábor minek vállal ilyesmit?)

Politikusok, szakértők! Jézus, Mária! Ez lesz a kínálat?"


 

Kommentek

h i r d e t é s