h i r d e t é s

Öl, butít és nyomorba dönt. Mi az?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Öl, butít és nyomorba dönt. Mi az?

2017. május 27. - 07:32

Nem kedves olvasó, nem a szerelemre gondoltam. 

A "2011. évi CLXXXIX. törvényből szemezgettem, amely hatalomban tartja azokat az embereket, amiért ott tart Magyarország, ahol.

"Az Országgyűlés elismeri és védi a helyi választópolgárok közösségének önkormányzáshoz való jogát."

Az önkormányzás joga addig tart, amíg a helyi választópolgárok közössége feltétel nélkül lojális a Fideszhez.

"A helyi önkormányzatok az egységes állami szervezetrendszer részeként hozzájárulnak az Alaptörvényben foglalt államcélok megvalósításához, elősegítik a jogszabályi kötelezettségek teljesítését."

Az államcélok egyelőek Orbán Viktor szabad akaratával.

"választópolgár: aki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán választójoggal rendelkezik,"

Többségük a fotelből véleményez és lusta elmenni szavazni vagy meggyőződéssel vallja, hogy az ő szavazata úgy sem számít. Kisebbségük egy része elmegy szavazni, a maradékot pedig ilyen-olyan eszközökkel elviszik. Például tűzifáért vagy 3-5 ezer forintért/alkalom.

„Én, (eskütevő neve) becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek; jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; (a tisztség megnevezése) tisztségemből eredő feladataimat a (megye vagy település vagy kerület) fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen teljesítem, tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorlom.
(Az eskütevő meggyőződése szerint)
Isten engem úgy segéljen!”

A becsületem és a lelkiismeretem a választás megnyerése után félreteszem, a maradék gerincemmel a Fideszt szolgálom és igyekszem minél több pályázati pénz lehívni, amelyből a "jut is, marad is" elvet szem előtt tartva magamnak is juttatok. A választópolgároknak ígérek és hitegetem őket, vagy szarok a fejükre, de mindig megtalálom a legkisebb erőfeszítéssel megoldható dolgot, amelyet nagy pozitívumként bemutatok.
Nagy embernek hiszem magam és fontosnak, pedig a mandátumom nem örök érvényű, csak évekre szól és, ha hülye vagyok, elvileg visszahívható vagyok, persze ezt sohasem tennék meg velem.
Ahogy telnek-múlnak az évek, a választóimtól egyre jobban félek, igyekszem őket a lehető legnagyobb ívben elkerülni.

Lopós képviselőasszonyok és urak!

Ne kezdjenek el érzelgősködni, ha eddig bírták gerinccel-gyomorral, ezután is jól fognak aludni! Az embernek megvan az a fantasztikus képessége, hogy képes alkalmazkodni szinte bármilyen  helyzethez, a NER is ilyen, amelyben léteznek. Továbbá, ha valami helytelen, erkölcstelen (sic!) és a többiek kihasználására épít és eleget vannak benne, a végén elhiszik a saját csúsztatásaikkal és hazugságaikkal együtt, hogy igaz.

Ahogy a mondás tartja, akinek nem inge, ne vegyen fel nadrágot! Gyengébb képességű, önérzetes megválasztottak számára, tudom, hogy tartja a mondás. Természetesen itt is igaz, hogy tisztelet a kivételnek.

Címkék: 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s