fbpx Önálló estekkel, cimbalomgálával és bábkomédiával is készül novemberre az Óbudai Társaskör | CIVILHETES

h i r d e t é s

Önálló estekkel, cimbalomgálával és bábkomédiával is készül novemberre az Óbudai Társaskör

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Önálló estekkel, cimbalomgálával és bábkomédiával is készül novemberre az Óbudai Társaskör

2021. október 23. - 11:01

 

Fülei Balázs, Dés László és Balog József önálló estjével, cimbalomgálával, valamint a Casanova című bábkomédiával is várja a közönséget novemberben az Óbudai Társaskör.

Forrás: PestBuda

A Kiskorona7 - Óbudai Társaskörben november 3-án Szurgyi Gergely gitárművész lép színpadra, 4-én Fülei Balázs zongoraművész Schubert A-dúr szonátáját, Chopin f-moll balladáját és Liszt-műveket ad elő, 6-án egy felnőtteknek szóló színpadi program, a Casanova című bábkomédia lesz műsoron - közölték a szervezők az MTI-vel.

November 11-én Újborünnepet tart a Musica Profana Együttes, amely 16-18. századi zenét játszik korhű hangszereken. Dés László Dalok egy zongorával című estje november 13-án hallható, Keszei Bori és Fülep Máté közös estjén többek közt Mozart Don Giovanni és Figaro házassága című operáiból ad elő áriákat és duetteket 29-én Szennai Kálmán kíséretével.

November 17-én Különleges kamarakoncert hangzik el G. Horváth László és Dinyés Soma előadásában, akik amellett, hogy két koncerten eljátsszák J. S. Bach mind a hat hegedűre és obligát csembalóra írott szonátáját, betekintést adnak J. S. Bach lipcsei nappalijának repertoárjába is.

Másnap a Fehéren feketén-sorozatban Balog József zongoraművész ad hangversenyt, Bolla Milán bevezetője után Liszt-műveket és átiratokat mutat be.   A hónap kínálatában szerepel még a Musiciens Libres lemezbemutató koncertje november 22-én, a Capella Savaria Két Haydn a négyzeten című estje 28-án és a BMC Nemzetközi Cimbalomverseny 2019 győzteseinek fellépése 24-én.

Czigány György Játékos muzsika című programja november 7-én várja a közönséget, Nagy zenészek, nagy szerelmek című sorozatának Chopin című epizódjával 24-én látogat a Kiskorona7-be Bősze Ádám, Mácsai János zenetörténész pedig a 26-ai Beethoven-esten beszél a szerzőről. Az est két közreműködője Miranda Liu hegedűművész és Borbély László zongoraművész.

Az Óbudai Társaskör Galériájában november 3-án nyílik és 24-éig látható Bögi Dia kiállítása. (MTI)


 

Kommentek

h i r d e t é s