h i r d e t é s

Orbán: a magyar rendőrök képesek garantálni a mindennapok biztonságát

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Orbán: a magyar rendőrök képesek garantálni a mindennapok biztonságát

2019. június 29. - 11:20

 

Magyarország büszke lehet arra, hogy olyan rendőrei vannak, akik védik az életet és a vagyont, képesek garantálni a mindennapok biztonságát, és akik képesek voltak tíz év alatt a bűncselekmények számát a felére csökkenteni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Kapisztrán téren, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karának tisztavató ünnepségén.

Budapest, 2019. június 29. Orbán Viktor miniszterelnök (k) a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának és Katasztrófavédelmi Intézetének tisztavatási ünnepségén a budai Várban 2019. június 29-én. A kormányfő mellett jobbra Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója és Pintér Sándor belügyminiszter, balra Koltay András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rektora. - Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Balogh Zoltán

Hangsúlyozta, a magyar rendőrök sokszorosan bizonyították rátermettségüket: jöhetett árvíz, vörösiszap- vagy migránsáradat, a rendőrség mindig állta a sarat.

"Olyan rendőreink vannak, akik a legnehezebb időkben ha kell, a határra is kimennek, hogy megvédjék a magyar családokat" - fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor szerint ha a rendőrök elkötelezetten végzik szolgálatukat, akkor Magyarország továbbra is Európa egyik legbiztonságosabb országa lesz. (MTI)


 

h i r d e t é s