fbpx Orbán blöffkormányzása egyre inkább megmutatkozik | CIVILHETES

h i r d e t é s

Orbán blöffkormányzása egyre inkább megmutatkozik

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán blöffkormányzása egyre inkább megmutatkozik

2021. december 02. - 08:22

 

"Lassan már mindenki észreveszi azt a hatalmas lólábat, ami kilóg a kormány gazdasági sikerpropagandája alól." - írja közleményében a Jobbik

A kép illusztráció! - Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

"A magyarok már a karácsonyi ajándékon is kénytelenek spórolni – ide jutottunk a Fidesz-kormányzás 11. évében

Az elszabadult inflációnak, a Matolcsy-Orbán-Varga triónak köszönhető gyenge forintnak "hála" soha nem látott árakkal kénytelen szembesülni mindenki, aki csak a napi bevásárlását intézi – és akkor hol vannak még az ünnepek.

Az már most világosan kiderül egy friss kutatásból, hogy évről évre egyre szerényebb karácsonyra számítanak a magyar emberek. A megkérdezettek negyede idén még az eddigieknél is kevesebb pénzt tud fordítani ajándékvásárlásra, és kevesebb kerül az ünnepi asztalra is. Az okot nem kell hosszasan keresni: egyértelműen a magyar családok romló anyagi helyzete miatt.

Elég csak a boltba bemenni, hogy azonnal tetten érhető legyen az orbáni önfényező gazdaságpolitika hazugsága. Kezdve az agyonadóztatott fizetésektől, a szanaszét adóztatott üzemanyagoktól a világbajnok 27%-os áfán és a brutális infláció miatt azonnal elpárolgó nyugdíjakon át az egy-kettőre láthatatlanná váló családi támogatásokig.

És akkor a "rezsiharc"-nak nevezett szemfényvesztésről és a jövőre "nagyvonalúan" 133 ezer forintra emelt minimálbérről már ne is beszéljünk! Ahogy az inflációban feloldódó esetleges béremeléseket sem fogják kitenni az ablakba.

Orbán blöffkormányzása most mutatkozik meg csak a maga teljes valójában. Ne hagyjuk, hogy egy hazug ember a hatalmi mámorában tönkretegye Magyarországot! Jövőre váltsunk kormányt, váltsunk rendszert! Az árakat viszont most kell megfékezni: a néppárti Jobbik javaslata ott van a kormány asztalán. A Jobbik azonnali áfacsökkentést követel valamennyi alapvető élelmiszernél! Lássuk, vajon a Fidesz hajlandó-e megvédeni a családok pénztárcáját. Mert a sajátjukat már sokszorosan megvédték." - olvasható a Jobbik Magyarországért Mozgalom közleményében


 

h i r d e t é s