h i r d e t é s

Orbán elvtárs, eltűntek a zemberek!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán elvtárs, eltűntek a zemberek!

2016. február 15. - 20:07
0 komment

 

Orbánnak remegett a hangja!

Forrás: propeller.hu

Parádés volt a mai parlament, mert Orbán Viktor miniszterelnök megnyitotta az új fejezetet, amelyben a gazdasági növekedés és a migránsok jelentik a gerincet.

Öt év, „ azt várják a zemberek”, „megmutatjuk a zembereknek”, „a tisztességes emberek”, „a vidék Magyarországa” után beütött a csend, eltűntek a zemberek!

Szó nem esett róluk, eltűntek a kormány által teljesítendő vágyaik, az oktatás átalakítása és minden kifordítása. A gyengeség remegő hangja járta át a parlamentet, Németh Szilárd rezsi biztos kurjongatásával és bunkó beszólásával, enyhe fekália szag kíséretével!

A Fidesz padsoraiból, riadtan hallgatták a vezér remegő hangját, bennük volt még a tegnapi esernyő rengeteg, amely elvette a lehetőséget, hogy a nép nevében beszéljen.

Hiába volt Klinghammer nyitó bunkósága a hétvégén, Balog békülékenysége, Orbán kompromisszum készsége, a pedagógusok irányába, mára már hazugoknak nem hisznek, éppen ezért, elkezdődött a hiteltelenség lejtője.

Hazudoztak öt évig, bűvész trükkjeiket - David Copperfield aki átment a Kínai Nagyfalon-, megirigyelhette volna, de mára lelepleződtek, hazugságuk, és dohos szaga belepi frakciójukat a parlamentben.

A mai nap volt az értelmes emberek ébredésének nyitánya, innen már nem lesz vissza, csak lehet, hogy hosszan de mindenképpen napról napra mennek a politika mocsarán át vereség irányába!  


 

Kommentek

h i r d e t é s