h i r d e t é s

Orbán és Sztálin fordított párhuzama!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Orbán és Sztálin fordított párhuzama!

2016. szeptember 20. - 08:59
0 komment

 

Orbán nem tagadja az evolúciót!

Ha az evolúciót egy egyetemi tanteremben demonstrálni szeretné egy professzor, nem kellene mást tennie, mint Orbán életét felvázolni!

A párttitkár apukától származó, majd élharcos KISZ taggá előlépett falusi gyerek, amint szembefordul imádott Kádár rendszerével, amint a verést is vállaló szabadságharcossá válik, a hatalom rendőreivel is szembe fordulva Prágában.

 Egy nemzeti jelkép újratemetése után, megerősödve és ismerten érkezik a liberalizmusba, ahol a csúcsteljesítménye a papok, az általa csak szimplán csuhásoknak nevezettek elleni virtuális szabadságharca.

 A kiábrándító 94-es választási eredmények egy műkorcsolya világbajnok teljesítményét meghaladó piruettben kristályosodott ki, amikor is 180 fokkal máshol állt meg, mint ahonnan indult.

 A keresztény haza és család élharcosa lett az a nőket macsóként kezelő férfiúnk!

Sztálin fordított utat járt be és ez talán a szerencsénk, mert ő papneveldében kezdett, majd postakocsi rabló lett, a többi ismert, hazánk szerencséje, hogy Viktor fordított életpályát írt le így nem kell rettegnünk a TEK-től csak félni, mint azt egy a budai várban lakó megtapasztalhatta Orbán lányán keresztül.


 

Kommentek

h i r d e t é s