h i r d e t é s


Orbán megint konzultálni akar

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán megint konzultálni akar

2017. szeptember 23. - 07:05

 

Ami elég furcsa annak tükrében, hogy eddigi teljes politikája során magasról szart tett a nép igényeire, és konzultációt csak olyan dolgokról folytatott, amik egyedül ő és pártja érdekeiről szóltak. 

Az e heti prédikációban több olyan kijelentést is tett a miniszterelnök, amit súlyos hiba lenne, ha elmulasztanánk pellengérre állítani.

A falusi gyerek toposza

A szokásos nép egyszerű fiának pózába merevedik Orbán. Jó húzás megfogni a nép azon részét, akik ha akarnának sem tudnának hírekhez jutni, csak a Mészáros-féle Orbánt éltető propaganda termékekből.

A gazdasági géniusz

„Amikor a gazdasági eredményeket ismertetem, nem a kormány, hanem az ország teljesítményéről beszélek.”

Lényegében az ország teljesítménye – légyen az bármily csekély is – mindenképp felülmúlja az Orbán-kormány mindenkori rekordját Ezzel az állítással kivételesen teljes mértékben egyet kell értenünk. Archív anyagainkat áttekintve arra jutottunk, hogy először fordul elő ilyen. Reméljük, hogy nem lesz belőle rendszer.

Bárhogy is, Orbán azzal, hogy olyan teljesítménnyel henceg, amelyhez neki és pártjának véletlenül sincs köze, vagy ami mégis van, az nem más, mint a teljesítményből származó profit lenyelése. Erre mondják, hogy idegen tollakkal ékeskedik.

Orbán Loch Ness-i szörnye – A Soros-terv

Az a sztori megvan, amikor a szedett-vedett öltözékű lovag kivénhedt gebéjén ülve támadást indított néhány óriás ellen, a helyiek meg nem értik mit akarhat a szélmalmaiktól? Manapság amúgy is nagy divat a remake, de, hogy live showban nézzük végig Miguel de Cervantes klasszikusát, ez magyar kuriózum.

Az úgy nevezett Soros-terv olyan hívószó, amiről mindenki hallott már, de kábé annyian és úgy ismerik, ahányan Nessie-t látták. A nép pedig Sancho Panza zavarával nézi, hogyan rohan gazdája vesztébe. Mielőtt azonban ez megtörténne, a magyar Don Quijote konzultálni akar velünk.

Persze hallgatni is úgy fog ránk, mint eddig.h i r d e t é s

betöltés..

;