h i r d e t é s


Orbán Viktor a magyar télapó: üzent mielőtt zsákját megsuhogtatva Brüsszelbe ment

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán Viktor a magyar télapó: üzent mielőtt zsákját megsuhogtatva Brüsszelbe ment

2017. december 14. - 17:07

 

Kicsi, kövérkés, és hasonlóan kommunista is, hiszen azért annyira ciki video üzenetet, mint amit ma posztolt a reptérről a t. választópolgároknak én nem nagyon tudok mástól elképzeli, mint szocialista párttitkártól. - írja a harmadikszempont.blog.hu.

Forrás: dailynewshungary.com

Történt ugyanis, hogy a miniszterelnök szó szerint ezt találta mondani:

Magyarország helyzete sokat javult, mert itt vihetem a hátizsákomban (és itt meg is emeli a kis puttonyát) annak a 2 millió 300 ezer magyar embernek a véleményét, aki világossá tette, hogy nem kíván Soros tervet

Ez a kis mondat annyira kellemetlen, hogy még a 888.hu is erre javította az írott változatban:

Magyarország helyzete sokat javult, köszönhetően annak a 2 millió 300 ezer magyar ember véleményének, akik világossá tették, hogy nem kívánnak Soros-tervet

Nagyon vicces, hogy ez a magyar télapó metafora, mely szerint a PM  Brüsszelbe viszi a választópó’gárok levélkéit a rosszcsont bürokratáknak, na ez még a szuperszervilis propagandaszennylapot is arra ösztönözte, hogy ezt a hátizsákos sztorit valahogy óvatosan szerkesszék át. Figyelemre méltó, hogy ehhez a mondat szerkezetébe is bele kellett nyúlni picinykét.

Pedig szerintem kár volt. Sejtésem szerint ugyanis ez az állítólagos 2 300 000 ember, aki elküldte a propagandaszalvétára adott véleményét véletlenül egybeesik azzal a 2 300 000 emberrel, aki TÉNYLEGESEN elhiszi, hogy Orbán Viktor betette a kis zöld hátizsákjába a sok-sok borítékot, és majd ott jól kiszórja a brüsszeli bürokraták asztalára, akik majd aztán néznek nagyot, hogy még a Mariska néni meg a Pista bácsi is aláírta, nide, hogy mégiscsak van Soros terv!

És azt is megkockáztatom, hogy ez a 2 300 000 ember véletlenül ugyanaz a 2 300 000 ember aki rendületlenül fog a fideszre szavazni, amíg világ a világ. Na nekik szól ez a kis video.

Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

harmadikszempont.blog.hu


 

h i r d e t é s

betöltés..