h i r d e t é s


Orbán Viktor azért mondott boldog karácsonyt, mert nem mondhatja meg hol a pénze amit tőlünk lopott

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán Viktor azért mondott boldog karácsonyt, mert nem mondhatja meg hol a pénze amit tőlünk lopott

2017. december 13. - 15:58

 

Orbán Viktor: Boldog Karácsonyt! Matolcsy György: Áldott, békés ünnepeket! Ezt mondták válasz helyett mind a ketten a hozzájuk intézett kérdésre. - írja a banditapolitika.blog.hu.

Forrás: banditapolitika.blog.hu

Ezek után nyugodtan el lehet mondani a két felfújt hólyagról, elmebetegek. A politikai csőcselék pontos meghatározása benne van a válaszukban. Orbán Viktor nem tud, és ami még rosszabb, nem is akar válaszolni a hozzá intézett egyértelmű kérdésre.

Ez számára rendkívül kínos lenne, meg aztán nem is tudna rá mit válaszolni, mert azzal beismerné a bűnét. Pedig ott a válasz mindenki orra előtt aki vesz egy kis fáradtságot, és utána gondol a történetnek.

Pharaon, vagy ki a franc, nagy pénzmosó volt. Nem az a mosógépes, hanem az az eltüntetős fajta. Orbán Viktor a közpénz milliárdjait rakta zsebre Mészáros Lőrinc néven. Ezt nem is akarja visszaadni az országnak, nem azért lopta el a törvények meg a fél analfabéta gázszerelő segítségével.

Elásta. Svájcban, off shore cégekben, Azerbaltásban, Kazahsztánban, meg a jó isten tudja hol. Ezért vannak azok a szuper titkos utak az állam költségén. Lőrinc le tudja írni a nevét, de azon kívül olyan hülye mint a Felcsút szuper expressz.

Meg van olyan dolog amit személyesen kell elintézni a banktitok miatt. Lőrincről meg senki sem hiszi el ha elmegy a pénz útját egyengetni képes-e egyedül visszatalálni a ganajrakáshoz.

Szóval ezért volt a Boldog Karácsony a válasz.

Az persze egy cseppet sem zavarja ezzel a válasszal szembeköp mindent ami demokrácia, meg jogállam, de azt már elég régóta megteszi.

Matolcsy esetét is lehetne elemezni, de felesleges. Az a faszi hiába jegybank elnök, attól még kórosan az agyára ment a japán csecsemők seggén levő piros pötty. Már régen elvesztette közember jellegét,és ápolásra szorul.

Azért ha két ilyen féreg veszi a szájára egy ilyen ünnepi jó kívánság kimondását válasz helyett, a józan eszét használó választó csak egyet mondhat neki. Akadjon a torkodon a töltött káposzta, fulladj meg a bejglitől, rohadj meg a börtönben pünkösdkor.

banditapolitika.blog.hu


 

h i r d e t é s

betöltés..