h i r d e t é s

Orbán Viktor közelébe közelébe költözött Mészáros Lőrinc felesége

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán Viktor közelébe közelébe költözött Mészáros Lőrinc felesége

2020. szeptember 08. - 09:05

 

A Fejér megyei Felcsútról Budapest XII. kerületében lelt otthonra Mészáros Lőrinc leendő exfelesége – írja az mfor.hu.

Mészárosné Kelemen Beatrix - Fotó: Koszticsák Szilárd / MT

Mészáros Lőrinc és felesége szeptember elején bejelentette, hogy közös megegyezés alapján kezdeményezik házasságuk felbontását a bíróságon. Az mfor kiszúrta, hogy a cégpapírok szerint Mészárosné már nem Felcsúton lakik.

A feleség céges érdekeltségei egyértelműen azt mutatták, hogy bejegyzett lakcíme megváltozott. Már nem egy felcsúti cím szerepel a neve mellett, hanem egy Budapest, XII. kerületi ingatlan a Kikelet utcában. Egy 12 lakásos társasházba költözött át a közelmúltban.

Az Opten adatbázisa szerint ezt a címet 2020. szeptember 2-án, két nappal a válás bejelentése előtt jegyezték be.

A portál megemlítette azt is, hogy a közelben több kormányzati, illetve kormányközeli személy építkezése folyik, vagy már elkészült otthona található. Többek között légvonalban 400-500 méterre fekszik onnan az utca, ahol a miniszterelnök, Orbán Viktor lakik. Hasonló távolságra van az Istenhegyi utca is, ahol Schmidt Mária Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványa jutott hozzá ingyen egy addig az állam tulajdonában lévő villaépülethez.   

A felcsúti milliárdos házaspár válása azért is érdekes, mert a Mészáros-család mára Magyarország legnagyobb családi gazdaságának számít, és számos nagy cégben tulajdonosok közösen. Kérdéses egyelőre, hogy mi lesz azokkal a társaságokkal, amelyekben a Mészáros-család minden tagja tulajdonos, illetve azokkal, amelyeket fele-fele arányban birtokol a házaspár.

Mindenesetre Mészárosné Kelemen Beatrix néhány érdekeltségből már kiszállt július végén. A cégkivonatok tanúsága szerint július 27-étől kezdve például már nem tulajdonos a folyamatosan bővülő Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-ben. (nepszava.hu)


 

h i r d e t é s