h i r d e t é s

Orbánékat nem érdekli: a rekordgyenge forintot a magyarok szívják meg

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbánékat nem érdekli: a rekordgyenge forintot a magyarok szívják meg

2019. szeptember 27. - 15:51

 

Még tovább esett, így újabb történelmi mélyponton a forint. Ezzel Orbán, Matolcsy és a sok Fidesz-báb tovább gazdagodnak, nekünk tisztességesen dolgozó polgároknak pedig még nehezebb lesz kijönni a fizetésünkből. 

Orbán Viktor és Matolcsy György - Forrás: MTI

Matolcsy és gazdája, Orbán Viktor miatt még mindig folyamatosan gyengül a forint árfolyama. Pénteken délelőtt megint történelmi mélységbe süllyedt: már 336,3 forintba került egy euró. A meg nem álló zuhanás egyik legfőbb oka, hogy a héten a jegybank megint azt nyilatkozta, nem tervez kamatot emelni a monetáris tanács.

Orbán és Matolcsy nevű bábja miatt mi szívjuk meg!

Orbán Viktor, Matolcsy György és a sok korrupt fideszes uraság a forint tönkretételével nagyon jól járnak. Ők nagyokat nyerészkednek az árfolyamon. Nekik ez csak egy újabb jachtot, szállodát, nyaralót, vagy éppen sportkocsit jelent. 

A tisztességes polgároknak ez azt jelenti: megint sakkozniuk kell a csekkekkel!

Ellenben nekünk bérből és fizetésből élő embereknek ez megint azt jelenti, sakkoznunk kell majd a számlákkal. Hó végén azon gondolkozhatunk majd, hogy a gázszámlát fizessük be, vagy a szükséges füzetet vegyük meg a gyereknek az iskolába.

Orbánnak és bábjaiknak fogalmuk sincs, milyen nehézségekkel küzdenek az átlag, tisztességes polgárok. Orbánéknak fogalmuk sincs, de valószínűleg nem is érdekli, hogy nyerészkedésük miatt nekünk egyre csak hamarabb és hamarabb fogy el a fizetésünk, a nyugdíjunk.

Pedig a 336 forintos euró miatt most még hamarabb fog elfogyni!

(ezalenyeg.hu)


 

h i r d e t é s