h i r d e t é s

Orbánt eltiltották!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Orbánt eltiltották!

2018. március 30. - 06:57

Karácsony Gergely az MSZP-PÁRBESZÉD miniszterelnök-jelöltje akkora sallert adott Orbánnak, hogy az csak pislogott, mint hal a szatyorban.

Karácsony Gergely kifogást nyújtott be a Nemzeti Választási Bizottsághoz, mert felháborította, hogy a leköszönő félben levő miniszterelnök óvodásokkal népszerűsíti magát a szülők beleegyezése nélkül. Az NVB a panaszt befogadta és a mai napon meghozta döntését, melytől Orbánnak biztos lekonyult a szája.

Az NVB megállapította a törvénysértést és eltiltotta Orbánt a további jogsértő magatartástól.

Ezzel a leköszönő félben levő miniszterelnök hivatalos határozatot tudhat magáénak arról, hogy nem képes betartani a jogszabályokat kampányidőszakban, sőt még a gyerekekkel készült videót is el kell távolítania a facebook oldaláról.

Az NVB csak úgy mellékesen még 350 ezer forint büntetést is kirótt Orbánra, hogy tudatosítsa benne a határozat és a jogszabályok tartalmának kötelező érvényét, mely összeg a vagyonbevallásának tartalma szerinti készpénztartaléka egyharmadát felemészti. A kacagtató tartalmú idei vagyonbevallásában ugyanis azt vetette papírra, hogy 993 ezer forint megtakarítása van, vagyis Európa legcsóróbb miniszterelnöke. Vélhetően a lánya a lagziján ezért fényképezkedett férje, Tiborcz István cégének tulajdonában álló fa tolvaj traktor előtt, mellyel a szomszédból lopva kivágott fát szállították el.

De a munkából élők közül senkinek sem kell rémülten felszisszennie Orbán készpénztartalékának jelentős megcsappanása miatt, hisz az enyveskezű családból, vagy a közpénzen megtollasodott kormánytagok közül valaki biztos megszánja.

A veje vélhetően kisegíti az ELIOS-on keresztül lenyúlt milliárdokból, ha a botrány kirobbanása ellenére még tartják a kapcsolatot.

Ha nem, akkor strómanja Mészáros Lőrinc is biztos boldogan segít neki. Ha ő is hátat fordít, akkor ott van Rogán Anti a pénzért betelepített több mint 20.000 gazdag migráncs letelepedési kötvényéből összehordott vagyonnal, neki nem jelenthet problémát a vezír pénzbüntetésének kifizetése.

Mi sem aggódunk, mert ha minden kötél szakad van még „aranytartalék” a kamu pártoknál, na meg Kósa Lalinál. Szerintünk Kósa lesz a győztes a vezír kiváltásának versenyében, hisz ő 215 ezer darab vadonatúj BMW árának megfelelő biznisznél bukott meg, talán az ő pénze még az országban van és tud segíteni.

Egy szó mint száz, feledhetetlen Húsvéti Ajándékkal lepte meg Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt az április 8-án távozó jelenlegi miniszterelnököt.