h i r d e t é s

Összfegyvernemi kasztrálás

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Összfegyvernemi kasztrálás

2021. november 10. - 10:28

Hát nem véletlenül szólalt meg a kalapácsos Demeter! Meg volt ez is komponálva!

Mert amíg felháborodottan hápog az egész kulturális közösség, azalatt, és imígyen a figyelem perifériájára (vagy arra sem) szorulva, szép csöndben újabb disznóságok történnek.

Vidnyánszky behúzta a Színháztörténeti Múzeumot (az összes épületeivel együtt, inkluzíve Bajor Gizi Emlékház), ezzel garantálva, hogy a színpadi deszkák történetének nyolcvan százaléka is az iratmegsemmisítőbe kerül.

Az építészeti műemlékeink ellen is újabb attakot hajtottak végre.
A MAHART-székház és a Bem téri Radetzky laktanya kibelezése, lefoszlatása Tiborcz kezében, a Közvágóhídnak Orbán török barátja általi ledózerolása, a helyén típus lakóparkkal (már hirdetik is: új életminőség, város a városban – kegyeletből akkor se költöznék oda, ha lenne pénzem és gusztusom hozzá) nem volt elég! Még nem elég! Semmi nem elég!
Most Garancsi a soros. A nemzetközi műemlékvédelmi oltalom alatt álló egykori Eisele Gépgyár épületét tarolhatja le a Váci úton, nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházásként, hogy egy ezredik, de ezúttal húszemeletes irodaházat húzzon föl a helyére.
Csakúgy, mint egy másikat a Dürer-kert helyén (harmincnyolc emelet).
Ezek tetejéről szemezni lehet majd a MOL-székháznak a város átellenében épülő újkori "megye fasza"-tornyával.

(Ez a Garancsi New Yorkban képzeli magát. Akkor költözzön oda! Mindannyian jobban járunk!)

És akkor ezúttal a Várról, a környezeti értékeink, a Balaton, a Velencei- és a Fertő-tó, a Szalajka-völgy, legújabban a tokaji Csurgó-bánya (luxus szálloda épül ott) és társaik elpusztításáról most ne is beszéljünk.

Miközben pedig Kálomista már az agit-prop csúcskategóriás filmje folytatásának forgatásáról álmodozik (és gyűjti be a hozzávalókat), a Lezsák Sándor-Szikora Róbert duó pedig élménymusicalt gyárt nagy elánnal, szép csendben folyik tovább a Fudan Egyetem, sőt legújabban egy dél-koreai kampusz létesítése.
A Fudant fenntartó alapítvány még nem létezik, de kinevezett főigazgatója már van!

A 133 bátor ember pedig a Demeter keltette porvihar leple alatt csendben (újra) megszavazta az Alkotmánybíróság által – csodák csodájára – visszadobott bérlakás-törvényt, mely állami bérlakás-program helyett a meglévők elsinkófálását szolgálja, különösen Bayer és Rákay urak kedvéért. csak most egy kicsit többet kell fizetniük.
(Azért nem vennék rá mérget, hogy fognak!)

Megszavazta továbbá Volner teljesen és mindenkitől független Fidesz-csatlós képviselő úr indítványát a választójogi törvény módosításáról, hogy Orbán kedvéért az országgyűlési választásokkal egyidejűleg lehessen megtartani a gender-ellenes "népszavazást" (tehát összejöjjön az 50%+1 szavazat – erre ment ki az egész).

Átment természetesen – maga is elterelésként – Varga Judit álma a családjogi törvény módosításáról.

Ezenközben dühöng a járvány. Hivatalosan ugyan nem, de sajátos módon a tisztújító Fidesz-közgyűlésre csak oltottak mehetnek. Ki érti?

És dühöng az infláció, hivatalosan is a 7% küszöbén.
Nem hivatalosan? Menj le a közértbe, a zöldségeshez, a benzinkúthoz!

Az államháztartás hiánya pedig minden eddigi rekordot megdönt.

Na, ezek azok a tételek, melyekről Demeternek el kellett vonnia a figyelmet!
Megtette!


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s