h i r d e t é s

Őszköszöntő Közösségi Fesztivál Budapest szívében

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Őszköszöntő Közösségi Fesztivál Budapest szívében

2019. szeptember 07. - 08:49

 

Vasárnapi vásárnap a városban

Családi és zenei programok, szemléletformálás, integrált közösségi vásár, közel 200 árus színvonalas portékája, önkéntes véradás, fesztiválhangulat és sok-sok izgalmas élmény vár mindenkit 2019. szeptember 15-én az Erzsébet téren, ahol immár 7. alkalommal rendezi meg  a Piacok Napját a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac, a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerületi Önkormányzat támogatásával.

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén duplázunk! A nyárindító Piacok Napja után, most itt az őszköszöntő színes, vásári fesztivál, ahol mindenki megtalálja a hozzá közel álló programot.

Mi várható?

KÖZÖSSÉGI PIAC - Design, vintage, antik, retro, kézműves - ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok, kincsek! Itt aztán minden megtalálható, ami különleges és egyedi!
Egy különleges nap mikor több piacról egyszerre egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban. A forgatagban kiemelt helyet kapnak a fogyatékossággal élő alkotók termékei. Együttműködő partnereink: WAMP - the hungarian design market, Nagy Budapesti Kultúrzsibi, Gozsdu Weekend Market, Kiskert Piac és a Segítő Vásárlás

SZEMLÉLETFORMÁLÁS – először a Piacok Napján az érzékenyítő csapatunk tagjaival kipróbálhatjátok, milyen jelelve kávét, üdítőt kérni a Nem Adom fel Kávézó munkatársaitól, vagy fehér bottal sétálni, vásárolni egy „láthatatlan” piacon, vagy kerekesszékkel utat találni a tömegben. A Sziget Fesztiválon debütált XS Land csapata vár Titeket!

SMINKTANÁCSADÁS AZ AVON-nal – nagy örömünkre csatlakoztak a rendezvényünkhöz nemcsak ingyenes sminktanácsadást tartanak, hanem adományt is gyűjtöttek, nagy mennyiségű tisztasági csomagot ajánlottak fel a Nemadomfel Házak gyermekeinek.

ÁLLATSIMOGATÓ – az Állatrendőrség Alapítvány részvételével. A helyszínen lesz lehetőség kutyusok és cicusok simogatására és arcfestésre.

VÉRADÁS – a Magyar Vöröskereszt 11-16 óráig várja az önkéntes véradókat. A helyszínt a Fröccs Terasz biztosítja.

GYEREKPROGRAM – csatlakozott kezdeményezésünkhöz az Egyszülős Központ is, egész nap várja a gyermekeket izgalmas játékokkal, foglalkozásokkal, illetve a szülőket is, ha bármilyen tanácsra van szükségük.

ÖKO-SAROK – fontos számunkra a környezettudatos, fenntarthatóbb, csomagolásmentes életmód. A Kiskert Piac meet up programjával csatlakozott rendezvényünkhöz (az Akváriumban). Érdemes meghallgatni őket!

ÉTEL, ITAL – kávéval, frissítőkkel, finom falatokkal vár mindenkit a Nem Adom Fel Kávézó.

ADOMÁNYGYŰJTÉS – kihelyezett gyűjtőládáinkba leadhatók jó állapotban lévő tanszerek, táskák, füzetek, kreatív eszközök, és higiénés termékek, tisztálkodó szerek a Nemadomfel Házak gyerekeinek. Alapítványunkat támogathatjátok design szemüvegek, kitűzők, karkötők, egyéb termékek megvásárlásával a helyszínen.

ZENE, ZENE, ZENE! – az igazi őszköszöntő vigasságok előfutára, a fesztiválhangulat felelőse a délután fellépő BRASS TIME zenekar. Ezt semmiképpen ne hagyjátok ki!

Nektek csak egy dolgotok van: GYERTEK és ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT!

A PIACOK NAPJA FŐ CÉLJA, ahogy eddig is, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk kínálatukat integrálni a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének. A Segítő Vásárlás védjegyét használó, fogyatékossággal élő embereket foglalkoztató civil szervezetek is szép számban jelen lesznek a rendezvényen.

A rendezvény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT!

 A belépés INGYENES!


 

h i r d e t é s