h i r d e t é s

Pharaon a nem létezett, de meghalt személy!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Pharaon a nem létezett, de meghalt személy!

2017. január 08. - 16:26
0 komment

 

Érdekes lesz megismerni az örököseit!

Aki egy kicsit is jártas az iszlám hitvilágában az tudja, hogy ilyen néven arab, vagy muszlim személy nem születhetett és nem élhetett, őróla azt mondták, hogy szaúdi, ahol keresztények sincsenek és a muszlimok közül is csak a vahabiták vannak hatalmon.

A név arabul fáraót jelent, aki az iszlám hitben egyben testesíti meg a sátánt, a zsarnokságot, a blaszfémiát.

A Szent Koránban egyszer sem írták le pozitív tartalommal a fáraó szót.

Amikor Józsefet és testvéreit, valamint apját Jakabot (Izrael) befogadta a Hyskos uralkodó, Egyiptom földjére és Góshem tartományba, a Szent Korán kínosan vigyázott arra, hogy királyként említse a befogadót.

Később több generációval, egy másik dinasztia vette át a hatalmat, akik a zsidókat jövevényként kezelték és rabszolga sorba taszították. Azokat az uralkodókat, akik ezt végrehajtották a Szent Korán fáraóknak nevezi. A fáraót az egyiptomi hitvilág is megerősíti a trónján, hiszen ő félisten, vagy isten, a Hyskosok nem voltak Egyiptom hitén, mert sémi népek voltak.

A fent leírtak alapján állítom, hogy muszlimoknál kizárt, hogy valakit fáraónak, arabul Pharaonnak hívjanak.

A meghalt egyén vélhetően egy olyan személy, akinek elvehették magasabb célok érdekében a valódi személyiségét. A problémát tovább bonyolítja a Libanoni temetés, mert egy Szaúd-Arábiában született gazdag ember nem temetkezik ebben az országban. Amennyiben Pharaon kreált személyisége halt meg, akkor a még létező személynek jó egészséget.

Érdekes lesz az örökösök kiléte!


 

Kommentek

h i r d e t é s