h i r d e t é s

Portik élettársával üzleteltek Rogánék

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Portik élettársával üzleteltek Rogánék

2016. január 13. - 08:42
0 komment

 

A fideszes politikus perelt egy cikk miatt, de a Népszabadság igazolta az állításait.

Forrás: 24.hu

Másodfokon pert nyert a Népszabadság Rogán Antallal szemben. A lapot azért perelte be a fideszes politikus, mert megjelent egy cikk a nol.hu-n „Portik élettársával üzleteltek Rogánék” címmel.

Azt írják: Rogán a V. kerület polgármestere volt, amikor a Classic Immo Kft. 30 százalék kedvezménnyel, 52 millióért vehetett meg az önkormányzattól egy Károly körúti ingatlant. A kft. tulajdonosa a szerződés aláírásakor a Komondor Holding Zrt. volt, amelynek részvényese Pápa Marianne és két gyermeke. A nő a sajtóban Portik Tamás élettársaként híresült el.

Erre egy nyilatkozatában Dr. Kocsis Máté, a VIII. kerület fideszes polgármestere is utalt, amikor azt állította, hogy a Komondor Holding Zrt. által üzemeltetett józsefvárosi piac Portik érdekeltsége. Dr. Kocsis Máté később viszont egy írásos nyilatkozatot bocsátott Rogán rendelkezésére, melyben azt írta: „hallomásból szerzett értesülés” alapján mondta, hogy Portik és Pápa Marianne között élettársi viszony van.

Az ítélőtábla ugyanakkor kimondta, hogy a Portik és Pápa Marianne közti szoros viszonyt a Népszabadság megfelelően igazolta, így az nem minősül valótlan tényállításnak.

 

24.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s