h i r d e t é s

Pudva

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Pudva

2020. október 17. - 09:35

 

Vigyázó szemetek Brüsszelre vessétek! 

Az Unió szétrobbantásával, minden irányú szabotálásával elfoglalt Orbán Kossuth módjára onnan izente meg (Mikszáth! Krúdy!) a frankót járványügyben: emberek! Ne tervezzetek külföldi síutakat idén! Ennyi! A tomboló, eszkalálódó, Európában lassan leginkább nálunk elszabaduló járvány közepette.

(Úgy látszik, őkelme hajókázni ugyan szeret az Adrián, de a téli sportokat nem nagyon csípi. Vagy csak arról van szó, hogy fel kell turbózni a strómanja, Mészáros nevén lévő Hunguest szállodái téli forgalmát.) Mellesleg Magyarországról gyakorlatilag már karantén nélkül sehová nem engednek be senkit.

Ennyi a kormány intézkedése. Plusz még valami. A Takarító Néni drámai hangon közölte, hogy mindenki egyen meg naponta három almát! Majd az segít! (Almáskertje van vajon?)

Gyurcsány, abbeli igyekezetében, hogy a legnagyobb párttá tegye a DK-t, válogatás nélkül mindenféle szemét alakot enged a párt sorai közé.

Most, itt, nem az afféle natúr karrier- és pénzvadász, megélhetési helyezkedőkre gondolok, mint az ide- odalendülő Kálmán Olgika, bár az se kutya.

Vannak rosszabbak is.

Áramlopás gyanújával tartottak házkutatást Borka-Szász Tamásnak, a DK erzsébetvárosi önkormányzati képviselőjének irodájában. Kiderült, hogy a jeles férfiú bitcoin-bányát üzemeltetett a hivatali helyiségében. Még jó, hogy dögkútból származó disznót nem vágott ott illegálisan!

Mit lehet mondani egy ilyen idiótára (azon kívül, hogy gazember)? Mit lehet mondani Gyurcsányra? Aki mostanában alulmúlva önmagát, szisztematikusan lerombolja a pártnak jórészt Dobrev Klára által megteremtett népszerűségét. Talán most tényleg, és joggal azt, hogy húzzon el!

 

Név és cím a szerkesztőségben


 

Kommentek

h i r d e t é s