h i r d e t é s

Puzsér kiosztotta a fél magyar popipart

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Puzsér kiosztotta a fél magyar popipart

2021. augusztus 28. - 07:54

Ezúttal Szikora Robi elhülyüléséről, Tóth Gabi csöcsrázásáról és Ákos istenkáromlásáról írt.

Puzsér Róbert, a hazai média megmondóembere ezúttal kőkemény publicisztikával jelentkezett a Magyar Hang című lap hasábjain. Szokása szerint ütött-rúgott jobbra és balra egyaránt, ám ezúttal is minden bizonnyal voltak olyan meglátásai, amelyekkel sokan egyetértenek.

Puzsér a Blikkben megjelent Szikora Róbert-interjúba kapaszkodott bele, amely arról (is) szól, hogy a zenésznek természetes úton nem születhetett gyermeke. Mesterséges módon pedig azért nem akartak porontyot, mert az – szerinte – Isten akaratával ellentétes dolog volna.

Kifejezetten kedvelem Szikora Róbert munkásságát, kétségtelenül jelentős és egyedi alakja a magyar könnyűzenének, ezért az elhülyülése duplán fájdalmas

– fogalmazott meg karakán véleményt Puzsér, akinek eddig éppen az volt a rokonszenves a Hungária és az R-GO sztárjában, hogy világnézetét nem erőltette rá sem a környezetére, sem a közönségére.

Ellentétben például két „díszkereszténnyel”, ahogyan a kritikus két másik felkapott zenészt emleget.

Kovács Ákos magával »a bosszú népével« áll harcban, és rendszeresen pózol blaszfémiával határos módon a maga kiválasztottságával… Magyarország legszégyentelenebb bulvárdívája, Tóth Gabi pedig bizonyára nehezen tudja eldönteni, hogy az Éjjel-nappal Budapest című trashreality főcímdalával köszöntse-e a római pápát, vagy inkább a Való Világ közgyalázattá aljasult szlogenjét óbégassa újra üdvözlésül… – egy biztos: az ezekhez tartozó segg- és csöcsrázással tetszést aratna a katolikus közösség tagjainak körében is

– csapott oda a két említett énekesnek. Puzsér azért kapta fel ennyire a vizet, mert véleménye szerint Szikora hozzáállásában jókora ellentmondás fedezhető fel.

Szikora Róbert szerint a gyermek Isten ajándéka, feltéve, hogy nem lombikban fogan, az ugyanis az Isten tervei ellen elkövetett bűn… De miért használ Szikora Róbert a koncertjein mikrofont és erősítőt? Miért nem elégszik meg a saját hangerejével, amelyet az Istentől kapott?... Ha a lombik sérti Isten tervét, akkor a mikrofon miért nem?

– fejtett ki egy érdekes párhuzamot a Magyar Hangban megjelent cikkben. Puzsér szerint a Blikk-interjú is csak arra bizonyíték, hogy Magyarországon folyamatosan szilárdul a trollkurzus, és ki tudja, mikor áll meg a kultúra leértékelődése. Lesz ellenvélemény? (Promotions)