h i r d e t é s

Reggelig mulattak kislánya keresztelőjén Kis Grófóék

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Reggelig mulattak kislánya keresztelőjén Kis Grófóék

2019. május 24. - 06:55

 

Május 18-án dupla ünnep volt Kis Grófóéknál, hiszen az énekes születésnapján tartották meg a most háromhetes kislánya keresztelőjét is. - írja a borsonline.hu.

Forrás: borsonline.hu

Május 2-án éjfél előtt nem sokkal jött világra Kis Grófo harmadik gyermeke, akit szülei nagyon vártak már. Két héttel a kislány születése után pedig éppen a Bulibáró születésnapján tartották meg a Brilliánának becézett, pici Grófo-Kozák Tünde keresztelőjét. Hogy milyen volt a buli, arról maga Kis Grófo számolt be a Borsnak.

– A Jóisten segítségével összejött, hogy a születésnapomon meg tudtuk tartani a kislányom keresztelőjét is

– mesélte a Borsnak Grófo, aki feleségével még csak most kezdi felfogni, hogy két fiúgyermek után egy valódi hercegnő is megérkezett a családjukba.

– Reggel 8 órakor elkezdődött számunkra a nap. Már ekkor érkeztek a nagybácsik, de talán ilyen kevesen még egy családi eseményen sem voltunk. Nagyjából 120-an lehettünk, és tényleg csak a családot, illetve a legközelebbi barátokat hívtuk meg

– számolt be a nagy napról a mulatós sztár, aki a templomi keresztelő után otthonában természetesen adott a mulatásnak is.

– Volt birkapörkölt, az édesanyám készítette pacalpörkölt, sültes tálak, sült malacok, rengetegféle saláta, gyümölcsök, desszertként pedig hatféle tortából válogathatott a vendégsereg. Mert nálunk az a szokás, hogy inkább több legyen, mintsem a vendég elégedetlen maradjon.

Két zenekar húzta a talpalávalót, de természetesen mi Grófóék sem maradhattunk ki a buliból, reggel 8 óráig ünnepeltünk

– osztotta meg olvasóinkkal Grófo a világraszóló keresztelő részleteit.

Persze a buliból a kis Brilliána sokat nem érzékelhetett, hiszen még csak most lett három- hetes, ám a büszke apuka már most azt ta­pasztalja, hogy a kislány az egész család szeme fénye lett.

– A két fiam is nagyon jól fogadta a kislányt, pedig picit féltünk, hogy lesz egy kis féltékenység bennük, hogy most nem ők vannak a középpontban, de már most imádják a legkisebb testvérüket.

borsonline.hu


 

h i r d e t é s