fbpx Rendőri intézkedés közben Meghalt egy férfi Józsefvárosban az utcán | CIVILHETES

h i r d e t é s

Rendőri intézkedés közben Meghalt egy férfi Józsefvárosban az utcán

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Rendőri intézkedés közben Meghalt egy férfi Józsefvárosban az utcán

2021. október 19. - 14:49

 

Meghalt egy férfi a VIII. kerületi Baross utca és a Szigetvári utca sarkán, miközben a rendőrök éppen intézkedtek vele szemben - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője kedden az MTI-t.

Forrás: police.hu

Csécsi Soma elmondta: a történteket közigazgatási eljárásban vizsgálják, jelenlegi adataik szerint nincs összefüggés a haláleset és a rendőri intézkedés között.

A BRFK közleményt is kiadott az esetről. Ebben azt írták, a Baross utcában egy félmeztelen ember ugrott rá az úttesten előtte megálló járőrautóra. A rendőrök igazoltatni próbálták a láthatóan zavart férfit, ő azonban ellenszegült, ezért megbilincselték.

Az intézkedés közben az ismeretlen hirtelen összeesett, a rendőrök ezért azonnal levették a bilincset, és megkezdték az újraélesztést, amelyet a kiérkező mentők folytattak, de már nem lehetett megmenteni a férfi életét - közölte a BRFK. 

A jelenlegi adatok szerint nincs összefüggés a haláleset és a rendőri intézkedés között. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket. (MTI)


 

Kommentek

h i r d e t é s