h i r d e t é s


Rogán januárra ezt ígéri: Soros-terv

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Rogán januárra ezt ígéri: Soros-terv

2017. december 12. - 07:04

 

Rogán Antal nagy visszatérése egyben új poén közeledtét jövendöli. Hogy nem jó poén, azt csak abból tudhatjuk, hogy a kormánytagoknak nincs mérhető humorérzékük.

Forrás: MTI

Nyilván Rogánt is megviselte a 2017-es év, különösen, hogy a júniusban született jogerős ítélet szerint lehet őt bűnözőnek nevezni.

Ez egyben felvet néhány hipotetikus kérdést is arra vonatkozólag, hogy amennyiben valakiről rágalmazás vádja nélkül elmondható, hogy bűnöző, tehát már nem kijelentésről, hanem megállapításról beszélünk, a hatóság ilyenkor miért nem kérelmezi Rogán mentelmi jogának felfüggesztését?

Mindez azonban lényegtelen. Rogánt nem azért tartjuk, hogy felelősségre vonják. Helyette inkább az a fő szempont, hogy egy olyan terv megakadályozását tűzzék célul, ami bár nem létezik 2037 ennek részleteit nem is tudhatjuk meg.

„Rogán szerint a kormány legfontosabb dolga a Soros-terv megakadályozása, ezért a kabinetiroda azon dolgozik, hogy a kormány januári ülésére összeállítsa azokat az intézkedéseket, amelyekkel Soros György tervének a végrehajtását meg lehet akadályozni Magyarországon és az Európai Unió területén is.” /hvg/

Ez új és kivételesen nemcsak azért, mert megtudhattuk, hogy a kabinetiroda dolgozik.

Amikor az egészségügy olyan állapotokat idéz, mintha csak egy menekült táborba érkezne a gyógyulás ábrándját kergető szerencsétlen választó, amikor az oktatásügy nagyjából a középkori életre készíti fel a fiatalokat és az igazságügy annyira igazságos, hogy az „i” betűt bátran el is hagyhatjuk, okkal remélné az ember, hogy a választás évének elején a kormányzó és kifejezett szándéka szerint kormányon maradni szándékozó párt e nagyon is valós problémák megoldására tesz ígéretet.

Hogy ez mégsem így történt az annak köszönhető, hogy a kormány maga rondított bele az így krízishelyzetbe került ügyekbe.

A Soros-terv meghiúsítása amúgy is nagy sikerrel kecsegtető ígéret, mert ami nincs, az ellen statisztikailag lehetetlen csatát veszíteni.

Míg ellenben például az egészségügyet rendbe tenni olyan vad vállalkozásnak tűnik, amiről az utókor méltán készíthet sci fi filmet.

De vajon mivel próbálja majd a Soros-tervet megakadályozni a kormány? Még jobban lerontja az oktatást, nehogy valaki bejusson a CEU-ra?


 

h i r d e t é s

betöltés..