h i r d e t é s

Rogánék nőnapi propagandafilmjéhez kerestek női szereplőket

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Rogánék nőnapi propagandafilmjéhez kerestek női szereplőket

2020. február 15. - 15:10

 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda castingba kezdett, azután mégsem.

Meglehetősen bizarr toborzó hirdetés jelent meg PlayGround Castingügynökség Facebook-oldalán pénteken este - derült ki Mérő Vera civil aktivista Facebook-oldaláról.

Egy nőnapi reklámfilmhez “busz- vagy villamosvezető nőt, bombaszakértőnőt, személyi edzőnőt, dobosnőt, tűzoltónőt, illetve hölgy séfet kerestek. Szerettek volna egy a kamerák előtt csókolózni hajlandó fiatal párt találni, illetve egy utolsó órás 8. vagy 8 és feledik hónapban járó várandós hölgyet. De forgatni akartak volna egy nehéz fizikai munkát végző “munkásnővel is”.

A Miniszterelnöki Kabinetirodára hivatkozó csapat 18 és 55 év közti hölgyek jelentkezését várta, akik ténylegesen e szakmák űzői. Fényképet kellett küldeni és várni, hogy sikerül-e bekerülni ebbe az alkotásba. De ugyanez a cég szintén a kabinetirodára hivatkozva jó testű férfiak jelentkezését is várta.

A Facebook-oldalt aztán ellepték a felháborodott kommentek, ami nem maradt hatás nélkül, a felhívást néhány óra múlva visszavonták, mostanra pedig a cég Facebook-oldala is eltűnt.

hirklikk.hu


 

h i r d e t é s