h i r d e t é s

Röviden az alkalmi potencianövelőkről

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Röviden az alkalmi potencianövelőkről

2024. február 12. - 10:14

Aligha akad olyan férfi, akinek ne lett volna merevedési zavara a hálószobában. Ebben semmi szégyellnivaló vagy kínos nincs, fontos beszélni róla, és lényeges megoldást is keresni rá. Cikkünkben az alkalmi potencianövelőkről, használatukról és a merevedési problémákról lesz szó.

Forrás: vital-max.eu

Szerencsésnek mondhatja magát, akinek még sosem volt szüksége potencianövelőre, de ne gondolja magát szerencsétlennek az sem, aki viszont már használt ilyen jellegű terméket. A Vital-max potencianövelő termékei segítenek feltámasztani a szenvedélyt a hálószobában.

Hogy működnek a potencianövelők?

Az alkalmi potencianövelők olyan étrend-kiegészítő termékek, melyek rövid távú segítséget nyújtanak a merevedési zavarral küzdő férfinak. Az ezekben található hatóanyagok segítenek az erekció létrehozásában és fenntartásában, mivel fokozzák a véráramlást a férfi nemiszervben, kitágítva az ereit. Miután bevettük a tablettát, fél-egy órán belül érezhető is lesz a hatása. Egyes termékek tulajdonságaiknál fogva akár 72 órán át a szervezetben maradnak, így például ha egy szerelmes hétvége elé nézünk, jó időben felkészülni rá ilyen szempontból is.

A merevedésen túl megelőzhető ezekkel a készítményekkel a korai magömlés, és segítséget kaphat a férfi az orgazmus utáni regenerálódásban.

A merevedési zavar mögött álló okok

Számos tényező okozhat merevedési zavart a férfiaknál, íme:

  • Szív- és érrendszeri problémák, például magas vérnyomás, szívbetegségek, érelmeszesedés,
  • Életmódbeli tényezők, mint a dohányzás, alkoholfogyasztás, mozgásszegény életmód, rossz étkezési szokások vagy túlsúly,
  • A hormonális rendszer egyensúlyhiánya, például alacsony tesztoszteronszint,
  • Bizonyos gyógyszerek szedése, mondjuk vérnyomáscsökkentők, antipszichotikumok, antidepresszánsok is befolyásolhatják a merevedést,
  • Idegrendszeri problémák is állhatnak az ilyen jellegű gondok hátterében,
  • A cukorbetegség is járhat hasonló mellékhatásokkal,
  • Végül, de nem utolsósorban pedig pszichés tényezők is befolyásolják a férfi teljesítőképességet, a stressz, a szorongás, a depresszió negatív hatással vannak rá. 

Érdemes ezt is megjegyezni

Ha nem csak esetenkénti merevedési gondról van szó, hanem visszatérő probléma keseríti meg az életünket, akkor érdemesebb elmenni háziorvosunkhoz vagy egy szakorvoshoz. Hiszen a fenti problémákat nem potencianövelővel kell megoldani, hanem egy mélyebb vizsgálat kiderítheti, mik az okok és milyen lesz a megfelelő gyógymód.

A potencianövelők hatása pedig ideiglenes, nem az alapvető egészségügyi problémát fogja kezelni, csak a tünetet. Sőt, nem ritka, hogy a már szedett gyógyszerekkel “összetűzésbe kerül” az adott termék, ezért ha krónikus betegséggel élünk, potencianövelő szedése előtt konzultáljunk orvosunkkal.