h i r d e t é s

Sarka Kata döntött, nem feküdt be Trump ágyába!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Sarka Kata döntött, nem feküdt be Trump ágyába!

2017. február 28. - 06:46

 

Legalábbis ezt állítja a celeb még egy tavalyi videóban. A Blikknek a milliárdos névjegyét is megmutatta - írja az Index.

Fotó: Carlo Allegri / Reuters

Noha a CNN és a Buzzfeed által kirobbantott, egy 35 oldalas, ellenőrizetlen állításokkal teli jelentésre alapozott legújabb Trump-botrány igencsak bűzlik, egészen más megvilágításba helyez egy tavalyi, akkor még teljesen ártatlannak tűnő magyar celebtörténetet. Az egy volt brit kém által összeállított dokumentum egyik legpikánsabb állítása, hogy Trump moszkvai prostituáltakkal keveredett pisiszex-partiba egy luxushotelben, mindezt pedig az orosz titkosszolgálat lefilmezte. Trump mindent kategorikusan tagadott – arra viszont igenis van egy konkrét állítás, hogy a leendő amerikai elnök 2013-ban csajozni próbált Moszkvában, és fel akart vinni egy magyar nőt a szobájába.

Sarka Kata 2016 májusában Kasza Tibi egyik videójában (5:45-től) nevetve beszélt arról, hogy Donald Trump pár évvel ezelőtt fel akarta őt szedni, és éppen Moszkvában. (A videót a 444.hu szúrta ki.)

Oroszországban voltunk a Miss Universe döntőjén, és odajött hozzám egy férfi, így elkapta a kezemet. Egy ilyen testőrcsokor közepén állt, elkapta a kezem, odahúzott magához, és kérdezte, hogy "ki vagy te?", kérdezte angolul. (...) És odaadta a névjegykártyáját a privát számával, és elmondta, hogy melyik szállodában hányas szobában lakik – és őt úgy hívják, hogy Donald Trump.

Később Sarka Kata a Blikknek még több részletet árult el a találkozóról: szerinte Trump nem zavartatta magát, állítása szerint „fel akarta őt vinni a szobájába". Trump állítólagos ajánlatára a 2013-as Miss Universe szépségverseny moszkvai döntője utáni bulin került sor, az eset bizonyítékául pedig Sarka meg is mutatta a milliárdos privát névjegyét a Blikknek (itt látható).


Fotó: Rostás Bianka / Velvet

Sarka a bulvárlapnak azt mondta, nem vette komolyan Trump közeledését, ráadásul ott volt férje, Hajdú Péter is – Trump viszont felesége, Melania nélkül érkezett Moszkvába.

Azután tegnap érkezett egy kamuhír, amit a magyar internet népe nagy része el is hitt - írja a reset.hu.

Sajnos képtelenség kibogozni, ki volt az az elvtelen hülye, aki először megírta egy régebbi fotóra hivatkozva, hogy Hajdú Péter exfelesége úgy állt bosszút Hajdún, aki nemrég jelentette be, hogy új barátnője van, hogy

összejött a Forma-1 egykori főnökével.

A lényeg ugyanis, mennyi netezőt tudtak egy ilyen nyilvánvaló kamuhírrel megszívatni, akik arra is vették a fáradtságot, hogy kommenteljenek.

A cikk ugyanis, ahogy kell, elkezdett terjedni a Facebook, és jó néhányan voltak, illetve vannak, akik be is dőltek az utóbbi idők egyik legkeményebb kamu bulvárhírének. Sőt, rengetegen vannak, derék magyarok, akik nemcsak, hogy bevették a dolgot, hanem kommentben ki is fejtették a véleményüket, úgyhogy most már azt is tudjuk, hogyan reagálnánk a magyar internetezők egy ekkora bulvárdobásra.

Van, aki a nőket kárhoztatja:

“Úristen! Ekkora hülyék vagyunk mi nők! Hát tényleg csak a pénz számít? Hol van az érzelem, a szerelem? Undorító és röhej!”

Valakinek a fiatalokért is aggódnia kell:

“Szeretnék gratulálni a hölgynek! Gyönyörű példa a fiatalok számára, és ott már így is van probléma!”

Van, aki az erkölcsöket félti:

“Vagy én nem vagyok normális, vagy ők, de én nem lennék képes összeállni valakivel a pénze miatt! A nyakamat merném rátenni, hogy ez nem szerelem!”

Van, aki a pénz hatalmán kesereg:

“Nem találták fiatalabbat az öregek otthonában? Gyomorforgató, hogy mekkora hatalma van a pénznek!”

És van, aki gyorsan összekapcsol dolgokat:

“Meg voltam róla győződve, hogy Vajnáné Tímeánál nincs lejjebb… tévedtem!”


 

h i r d e t é s