h i r d e t é s

Segíts magadon…

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Segíts magadon…

2023. augusztus 11. - 08:43

Amikor felnőttként belekerülünk egy párkapcsolatba, jó eséllyel tisztában vagyunk már azzal, hogy mi a jó a számunkra, mit szeretnénk, mit várunk egy kapcsolattól. Persze fontos az érzelmi és az értelmi közösség is, de hasonlóan lényeges az is, hogy az ágyban stimmeljen minden.

Forrás: szexaruhaz.hu

Ehhez azonban kell jó nagy adag önismeret, hiszen ki tudná rajtad kívül a legjobban, hogy mi a jó neked? Ha nőként olvasod e sorokat, akkor minden bizonnyal arra gondolsz most, hogy te szinte csak úgy tudsz elélvezni, ha a csiklódat izgatják. Nincs ezzel semmi baj, nem vagy egyedül, a nők döntő többségének szinte lehetetlen a hüvelyi orgazmus. Mai cikkünkben pedig további könnyítő tippet hozunk, így a beteljesülésre nem kell majd sokat várnod!

Alapozd meg a sikert!

Számtalanféle csiklókrém kapható a Szexaruhaz.hu Szexshop kínálatában, amelyek egytől egyig azt hivatottak szolgálni, hogy minél egyszerűbb legyen az orgazmusig vezető út.

Persze a legtöbb esetben flottul mennek a dolgok, de néha azért nem árt egy kis rásegítés. Ezt pedig nem mással lehet megtenni, mint a megfelelő krémmel, amelyek stimulálják a klitoriszt.

Ezek általában melegítő hatásúak, többféle ízben is kaphatóak, így mindenki választhat kedvére. Az aktus elején alkalmazva mire odaértek, már kellemes bizsergést fogsz érezni, és sokkal gördülékenyebben siklasz majd a beteljesülés felé.

Mindenképpen érdemes alaposan átnézni a fentebb említett webáruház krémjeinek a kínálatát, ugyanis akár a G-pontra ható krémet is beszerezhetsz itt. Sőt, akár hüvelyszűkítő gélt is vásárolhatsz, de talán a legjobban a folyékony vibrátorra keresztelt krémmel jársz. Ahogy a neve is sejteti, a krém állag igazán ütős izgató hatást kelt!

Az őszinteség mindennek az alapja!

Ahhoz, hogy minden a lehető legjobban működjön, elengedhetetlen a nyíltság és az őszinteség. Vagyis el kell tudnod mondani, hogy mi a jó neked, hogyan szereted, ha hozzádérnek, milyen módon tudsz extázisba kerülni.

Ehhez persze visszautalunk a cikk elején említett gondolatra, vagyis arra, hogy mindehhez fontos, hogy te magad tisztában légy azzal, ami jó neked. Utána már csak az a feladat, hogy ezt megfelelő módon kommunikáld a partnered felé.

Ha ez megtörténik, akkor akár még a csiklóizgató krém felvitele is az előjáték része lehet, hiszen a kölcsönösség elvén a partnered is simán részt vehet abban, hogy neked minél jobb élmény legyen az együttlét.

Csakis megbízható helyről vásárolj!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem mernek szexshopba bemenni, ezért inkább mindenféle szedett-vedett opciókat választanak. Mi azonban óva intünk attól, hogy bizonytalan forrásból származó terméket kenj az egyik legérzékenyebb testrészedre. Esélyt se hagyj arra, hogy bármi bajod legyen, csakis az olyan bevizsgált és engedélyezett termékeket rendeld meg, amelyet a Szexaruhaz.hu Szexshop webshopja is forgalmaz.