h i r d e t é s

Selejtté tettük magunkat

Olvasási idő
4perc
Eddig olvastam

Selejtté tettük magunkat

2020. március 30. - 19:32

 

Az emberiség eltorzította saját genetikáját, immunrendszerét, gondolkodását, társadalmi és személyes kapcsolatait, dominancia szemléletét, igazságképét, az ehhez kapcsolódó törvényeit és a végén csodálkozik, ha váratlan eseményeknek van kitéve. Nem külső tényező a gyilkosod, hanem önmagad. Csak magadat vádold. És hagy a fenébe az apokalipszist és más tanokat. Itt saját magad apokalipsziséről van szó.

Aki állattenyésztéssel, vagy növénytermesztéssel foglalkozik és tisztában van az ott használatos elvekkel, tudja, hogy a fajtanemesítés, szelekció bizonyos céllal történik. És nincs kegyelem. Amelyik egyed nem valósítja meg a célt, azt levágják, elpusztítják, hogy véletlenül se vigye tovább génjeit, örökítő anyagait. Így lettek hatalmas tőgyű, sok tejet adó teheneink, tonnás marháink, alacsonytörzsű, magashozamú almafáink, népeket eltartó gabonafajtáink. Viszont a nemesítéssel igaz, hogy közel kerülünk a célhoz, de elvesztünk rengeteg más tulajdonságot. Így ezek a nemesített állataink, növényeink a vadonban már nem élnének meg, nem szaporodnának, nem lennének képesek ott táplálkozni, betegségekkel szemben ellenállni.

Akár fáj, akár nem, ki kell jelenteni, hogy az emberrel is ez történik. Csupán a helyzet hatványozottan rosszabb. Ugyanis úgy nemesítjük önmagunkat akaratlanul, hogy a célok hitványak. Nem a jó szaporodik, hanem a rossz. Az kap párt, aki összeharácsolta vagyonát, jellemében gonosz, élete másról sem szól, mint dominanciáról, mások kihasználásáról, egójának terjeszkedéséről. Nyilván ezt a szemléletet örökíti tovább és gyermekeiben is ezek a tulajdonságok erősödnek fel. Női oldalon sem ez együttérző, szeretetet adó, családot összetartó anya a szelekciós bázis, hanem a műkörmös, műszempillás, szilikonmelles, de tök hülye plázacica, aki jól baszik. Ha nem ilyen lenne, nem kapna minden nap más párt, fizetséget és nem élne meg.

Táplálkozásunkban elszakadtunk az egészségestől. Tömegkajákat fogyasztunk, melyeket ipari módszerekkel állítunk elő. Olyan húsokat eszünk, melyeket állattenyésztésünk méregbányáiból hozunk felszínre. Méregbánya, mert állataink antibiotikumfogyasztása többszöröse, az emberének. Csupán állataink nem betegség, hanem súlygyarapodás miatt kapják. Ugyanis antibiotikum hatására nő az étvágy, a takarmányhasznosítás jobb és rövidebb idő alatt érik el a vágósúlyt, tehát „gazdaságos” a folyamat. Gazdaságos az, ami több profitot termel, ugyanakkor le van szarva, mi lesz az emberrel. A hormonokat meg sem említem. Nem csak az állat, hanem a növénytermesztés is használ olyan kemikáliákat, amelyek hatással vannak az emberi szervezetre. Még fel sem fogtuk, mi fog bekövetkezni ezzel. A koronavírus ehhez képes smafu! A táplálékon keresztül olyan dózisban kapunk antibiotikumokat, más mérgező anyagokat, hogy szervezetünk lassan a legegyszerűbb betegségeket sem tudja leküzdeni, hiszen immunrendszerünket tönkretettük. Nem egy vírusra kell haragudni, hanem önmagunkra! Közben a baktériumok, kórokozók is változnak, hiszen azok is élni szeretnének. Egyre erősebb formákban támadnak, mire a válasz az egyre fokozódó gyógyszerezés. Az immunrendszer már labdába sem rúg! Eljutunk odáig, hogy egy fogászati kezelésbe is belehalhatunk.

Eddig csak biológiai szempontokat említettem, de ezekhez kapcsolódóan egyéni és közösségi gondolkodásunk is torzult. Legitimáljuk azok uralmát felettünk, akik kifosztanak. Olyan képünk van az igazságról, ami hamis ez alapján alkotunk betarthatatlan törvényeket. Ezek alá rendelődünk és nem értjük miért nem komfortos ez a világ számunkra. Egy embertenyészetté váltunk, ami nem több egy bilológiai kudarcnál. Íme, ide vezetett a szabad akaratodra felépített lázadásod, önmagad által elképzelt szabadságvágyad, jogaid. Gyakorlatilag torzuló ösztönvilágunkra építettünk fel társadalmakat, ami keveseknek bejött, sokaknak nem. Biológiai lényként pedig teljességgel alkalmatlan egyedekké váltunk. Mindezek után miért csodálkozunk, ha beüt a baj?

Isten (SWT) pontosan meghatározta mit fogyassz. Erre való a Halal-Haram rendszer. Vagy zsidóknál a kóser. Ja, hogy szakállas barmaink számára elegendő a vágás, kivéreztetés és Biszmilláhozás? A korban, amikor ez a rendszer követelménnyé vált, a vér volt az egyetlen méreganyag. Arról nem tehetek, hogy szakállas barmaink az agyukat is abban a korban hagyták. Mert igenis, a táplálék, ami antibiotikumot, hormont, mérget tartalmaz, beleértve genetikai szennyet, az HARAM! Allah hatalmas büntetést ró a Halal pecsételőkre!

Alkohol? Igyál. Igyál, amennyi beléd fér! Áruld és csinálj hasznot! De ha ezt teszed, ne panaszkodj, ha egészséged tönkremegy, családod szétesik. Azon se csodálkozz, ha boltjaidban, bárjaidban a mámor igényéhez fűződő más cselekmények jelennek meg, melyek közösségedet bomlasztják.

Kommunikáció? Ez egy tudomány, amivel azt hitetik el az emberekkel, ami nem igaz. Erre épül fel a rendszer. Ha nem tudatosítod magadban, hogy hazugsághalmazon élsz, abból táplálkozolol és ennek alapján képzel saját, egyéni igazságot, akkor vesztedbe rohansz.

Számomra teljességgel érthetetlen, hogy olyan cumikat beveszel, amit előtt egy kisgyerek is értetlenül áll. Sosem értettem, hogy egy bankba betett pénz miért fial munka nélkül? Akkor miért nem csak bankokból áll a világ, abba betesszük a pénzt és dolgozni sem kell?

Hogy lehet, hogy több évezreden keresztül eladják nekünk az időt, amit kamatnak nevezünk és a világ legtermészetesebb módján megvesszük! Hogy lehet, hogy eladják nekünk a félelmet, amit megveszünk, védelmünkért fizetünk közben egy világméretű színjáték részesei vagyunk. Hogy lehet, hogy egy egyszerű papírdarabot értéknek tekintünk, melynek fedezete nem munka, hanem spekuláció. És hogy lehet, hogy ártatlan milliók halála nem tűnik fel, de Jézus (béke reá) kereszthalála igen! Közben ő volt az, aki arra tanított, hogy az ártatlan milliók éhezése, betegsége, kivetettsége és halála feltűnjön! És hogy lehet, hogy mindezekre az átverésekre többezer éves Írásaink figyelmeztetnek, de mi ügyet sem vetünk rájuk. Inkább bűnös papjaink, sejkjeink nyomában battyogunk, akik rég eladták magukat az átverés kitervezőinek.

Idézgetitek a Koránt, a hadiszokat! Ebben a formában ez nem más, mint üres szavak, könyv formában pedig papírdarabok fedezet nélkül, akár a pénz. Ezeket nem azért kell magunkévá tenni, mert Isten vagy Mohamed mondta azokat, hanem mert ezek belénk vannak kódolva! Ez a megerősítés! De ha te csak idézgeted, közben átvered a másikat, kurvázol, a pénz és az egód elvakít, akkor ez a papírtömeg sem ér többet a többinél.

Áldozzatok Allah útján és ne vessétek kezeteket olyanra, ami vészt hoz (rátok és másokra). Allah szereti a jótevőket. (Korán 2:195)

Címkék: 

 

h i r d e t é s