h i r d e t é s

Semjén: 2018 a családok éve lesz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Semjén: 2018 a családok éve lesz

2017. szeptember 23. - 13:06

 

Erős család, erős Magyarország, magyar család - szépen levezette Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szombaton Szarvason.

Korábbi felvétel - MTI Fotó: Balázs Attila

"Magyarország ereje a magyar családokban és gyerekekben rejlik, erős családok erős Magyarországot hoznak létre, ezért 2018 a családok éve lesz"

- mondta a miniszterelnök-helyettes a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) három évtizedes fennállása alkalmából rendezett ünnepségen.

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (j2) sétál egy kislánnyal nyakában a fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Nagycsaládosok Országos Egyesületének születésnapi rendezvényén Szarvason 2017. szeptember 23-án. Mellette Kardosné Gyurkó Katalin, a szervezet elnöke (b), Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára (b4) és Babák Mihály polgármester (j).
MTI Fotó: Lehoczky Péter

A politikus mintegy ötezer meghívott vendég előtt arról beszélt, hogy minden család és gyermek nemzetmegtartó érték, és a magyar kormány az európai szinten is jelentkező demográfiai válságot nem betelepítéssel, hanem a házasságkötések és a születések számának emelésével kívánja megoldani. Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára elmondta, reményei szerint jövőre a NOE-tagok kézhez tudják venni az új nagycsaládos kártyát, amely a jelenleg is több kedvezményt ad, és többen fogadják majd el. (MTI)


 

h i r d e t é s