h i r d e t é s

Semjén Zsolt elmondta, kik a legfőbb szövetségeseik

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Semjén Zsolt elmondta, kik a legfőbb szövetségeseik

2021. november 14. - 10:44

A miniszterelnök-helyettes a Fidesz tisztújító kongresszusán beszélt

Semjén Zsolt - Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Semjén Zsolt a KDNP nevében köszöntötte a résztvevőket, és a vadászati világkiállítás dicsérete után gyorsan rátért az ellenzékre, akik kritizálták az eseményt. Ha ő lenne a főpolgármester, akkor inkább köszönetet mondott volna a kormánynak, hogy "megépítették ezt a csodát", a Hungexpót.

A mi legfőbb szövetségesünk a valóság és a nép.

Semjén Zsolt szerint érdemes tudatosítani azt a büszkeséget, hogy ez a politikai közösség, amit lérehoztak, az Európai Unió és a magyar politikatörténet legsikeresebb politikai közössége, nemcsak szövetség, hanem valódi közösség.

Amiért az egészet csináljuk, az a keresztény civilizáció védelme és a nemzeti szuverenitás biztosítása.

A kereszténydemokrata politikus hozzátette, a migrációval és az "LMBTQ-tébollyal" szemben védik a keresztény civilizációt. A nemzeti szuverenitás része, hogy a határon túliakra kiterjesztették az állampolgárságot.

A miniszterelnök-helyettes ezután újra az ellenzéket támadta, reformkommunistának és reformfasisztának nevezve az összefogást, amit csak egy dolog tart össze, az Orbán VIktorral szembeni gyűlölet. Semjén Zsolt Márki-Zay Pétert "Gyurcsány és Gyurcsányné" marionett bábujának tartja. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét egy olyan éjjeli bogárhoz hasonlította, ami nekiment a falnak. (Index)


Kommentelne? Kattintson ide!