h i r d e t é s


Siessen! - Eladó Mészáros Lőrinc pazar luxusjachtja

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Siessen! - Eladó Mészáros Lőrinc pazar luxusjachtja

2017. szeptember 04. - 12:30

 

Jó, tárgyszerűen, "papíron" nincs Lölö tulajdonában a luxusjármű, de ez - mint tudjuk - nem jelent semmit. Az biztos, hogy Lőrinc és családja lazázott rajta az Adrián. - írja a nepszava.hu.

Forrás: mfor.hu

Az Artemy névre keresztelt yachtot egy ilyen járművek adás-vételére specializálódott oldalon találta meg a zoom.hu.

A hajóka 35 méter hosszú, a fedélzeten 12 vendég és egy maximum 6 fős legénység fér el kényelmesen. A középső szintjen 12 személyes étkező található, az ott elhelyezett 5 kabin mindegyikének külön fürdőszobája van. Ugyanitt még egy fitneszterem is szolgálja a tökéletes kikapcsolódást.

A felső, napozószinten pedig bbq, bárpult, egy másik étkező és egy jakuzzi is gondoskodik a milliárdosoknak és a felcsúti polgármesternek, Orbán jóbarátjának (valamint családjának, ha már családbarát kormányunk van) kijáró kényelemről. 

Forrás: nepszava.hu

Az említett oldalon fellelt fotón szerényen, elegánsan az összeg is olvasható: 4, 950.000 euró. Bagatell, csak nyúljon a zsebébe, ott lesz az.

Az Artemy névre keresztelt fehér luxusjacht – amelyre elsőként a magyarnarancs.hu talált rá tavaly nyáron – az elmúlt két hétben többször is kikötött a horvátországi Cres szigetén, de nem Mészáros Lőrinc, hanem egyik lánya és az ő vendégei voltak a fedélzeten

- írja a Magyar Narancs.

Az első alkalommal csak Homlok-Mészáros Ágnest látták a lap forrásai a hajóról leszállni, és több ismeretlen vendéget, de egy néhány nappal későbbi kikötéskor ott volt az újdonsült férj, Homlok Zsolt is, aki korábban a Swietelsky Vasúttechnika Kft. ügyvezető igazgatójaként dolgozott. (fotók itt

Azt még mindig nem tudni, hogy az idén is máltai zászló alatt hajózó Artemyt miként használhatja Mészáros Lőrinc és családja, hiszen papíron a tulajdonos egy L&L Charter Ltd. nevű máltai bejegyzésű cég, amely elvileg bérbe is adhatja a luxusjachtot, ám  a máltai regisztráció szerint az Artemyt „pleasure yacht” ("élvezeti yacht")-ként vették nyilvántartásba.

A Magyar Narancs információi szerint a máltai szabályozás kétféle besorolást ismer: magán- és kereskedelmi célú hajó, és a „pleasure yacht” egyértelműen az elsőbe tartozik. Ez azért fontos, mert a máltai rendelkezések szerint a magánhajókat kizárólag a tulajdonosok és/vagy vendégeik használhatják.

nepszava.huh i r d e t é s

betöltés...

;