h i r d e t é s

Sokan megbánták az USA-ban, hogy Mercedes CLA-t vásároltak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Sokan megbánták az USA-ban, hogy Mercedes CLA-t vásároltak

2015. december 01. - 13:50
0 komment
A Consumer Reports fogyasztóvédelmi szervezet felmérést készített arról, mely autók vásárlását bánják meg a tulajdonosok – a kecskeméti gyártású Mercedes kupé is ott van a listán.
 
 

Nem egyszerű mintavételes közvélemény-kutatást készített a Consumer Reports nevű független fogyasztóvédelmi szervezet, hanem 230 000 új autót vásárló embernél érdeklődtek arról, mennyire elégedettek választásukkal. A Luxusautók kategóriájában a Mercedes CLA az az autó, amelynek a megvásárlását a legtöbben megbánták. A legtöbben a feszes hangolású felfüggesztésre és zajos kabinra panaszkodnak, de sokak szerint olcsó hatású a belső tér, különösen a műszerfal alsó részén és az ajtókon alkalmazott műanyagokat emelik ki. A fokozott gumikopást is megemlítik. Szóval a legtöbb vásárló azt kifogásolja, hogy a sportkupé úgy viselkedik, mint egy sportkupé... A minőségérzettel kapcsolatos kifogások onnan is erednek, hogy egészen a CLA megjelenéséig a C-osztály volt a legkisebb, az Egyesült Államokban is megvásárolható Mercedes, így ők nem tudhatják, hogy az A- és B-osztály korábbi generációhoz képest már előrelépés történt, igaz, az még mindig nem üti meg azt a szintet, amit a nagyobb autóknál tapasztalnak az ügyfelek.

Autók, amelynek megvásárlását megbánták:

Szabadidő-autó: Jeep Compass Egyterű: Nissan Quest Luxusautó: Mercedes CLA Szedán: Nissan Altima Sportos autó: Hyundai Veloster Pickup: Nissan Frontier Összesítésben: Kia Rio


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s