h i r d e t é s

Sokan szexelni jártak egy zeg-zugos lengyel múzeumba

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Sokan szexelni jártak egy zeg-zugos lengyel múzeumba

2022. július 31. - 05:59

Van egy sötét, eldugott sarok az épületben, ahol senki nem látja, hogy mit művelnek a párok. Csakhogy nemrég új kamerákat szereltek fel a múzeumban.

Forrás: Fort Gerharda - Muzeum Obrony Wybrzeża/Facebook

Olyan népszerű lett egy lengyelországi múzeum a titkos légyottokra vágyó párok között, hogy kénytelen volt megkérni a látogatókat a szeretkezések hanyagolására - írja a LADbible. A Fort Gerharda hadtörténeti múzeum a Facebookon jelentette be, hogy a közelmúltban korszerűsítették az intézmény kamerarendszerét. Céljuk a kiállítások alaposabb nyomon követése volt, ehelyett meglepődve tapasztalták, hogy mennyien szeretkeznek a tárlatok eldugott részein.

A múzeum éppen ezért azt javasolja azoknak, akik nem bírnak magukkal, hogy inkább keressék fel a közeli elhagyatott tengerpartok egyikét. Mindezt nemcsak azért kérik, hogy ne zavarják a többi látogatót, hanem attól is tartank, hogy esetleg kárt tehetnek aktus közben a kiállítási tárgyakban.

Hozzáteszik: teljesen megértik, ha egyesekben felkorbácsolja a vágyakat a különböző egyenruhák és fegyverek látványa, de most már ott is látják, hogy mit művelnek egymással a látogatók, ahol eddig nem.

A posztban kitérnek arra, hogy törlés előtt az összes felvételt átnézi a biztonsági személyzet, ezért semmi sem marad rejtve. Ettől függetlenül a videókat nem őrzik meg, hanem törlik, kivéve azokat, amikkel kapcsolatban valamilyen károkozás lehetősége merül fel.

Egy helyi lapnak a múzeum igazgatója arról panaszkodott, hogy a nyári vakáció kezdete óta eltelt egy hónapban már három párról készült intim felvétel az egyik kiállításon. Arra a kérdésre, hogy vajon miért esnek egymásnak ilyen sokan az erődben, Piotr Piwowarczyk azt felelte: mindenről az a sötét, eldugott sarok tehet, amiről mindenki úgy gondolja, hogy nem lát oda senki. És ez egészen a közelmúltig így is volt.

Lengyelországban a nyilvános szex illegális. Akit rajtakapnak, akár 1500 zloty (közel 130 ezer forint) pénzbírságot is fizethet. (szmo.hu)

A múzeum lengyel nyelvű posztját itt lehet elolvasni:


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s