h i r d e t é s

Soros immár maga a sátán – Megszólalt az energiaügyért felelős államtitkár

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Soros immár maga a sátán – Megszólalt az energiaügyért felelős államtitkár

2017. október 10. - 07:11

 

A kormány immár nem riad vissza a legvadabb vallási szektákra jellemző retorikától sem. Ezt látszik alátámasztani a legújabb, Aradszki András (KDNP) napirend előtti felszólalása is, amiben Soros Györgyöt immár magához a gonoszhoz hasonlította.

Igaz, ez egy tanult, fejlett többségű országban már elegendő lenne ahhoz is, hogy az illetékes politikust felmentsék hivatalából, és hosszú pihenőre küldjék egy szanatóriumba. De nem Magyarországon, ahol a jelek az a szerint riasztó trend uralkodik, hogy egy politikus csak akkor maradhat a kondér közelében, ha a legnagyobb marhaságokat mondja ki. Pluszpontot jelent, ha át is éli dumája tartalmát.

Különösen zavaró az a vonatkozása a dolognak, ha ezt egy olyan politikus teszi, akinek feladata az energiaügy lenne. Ugyanakkor máris értelmet nyer, hogy a megújuló energiaforrások kutatása helyett, miért pazarolja a kormány atomenergiára az adófizetők pénzét. Úgy is fel lehet fogni, mintha atombombát adnánk, egy ősember kezébe.

A 444 érdekes részleteket adott közre a napirend előtti felszólalásból, melynek címe „A sátán/Soros terv ellen küzdeni keresztény kötelesség”.

Érdekes felütés, meg kell hagyni, de mit tegyen az ember fia, ha ő keresztényinek kikiáltott hazájában, se nem keresztény, se nem vallásos? Nehéz egy, a nép sorsáért felelősséget vállaló politikust komolyan venni.

„A sátán elleni küzdelem pedig keresztény kötelességünk!”

Hogy hogyan? – teszi fel a kérdést a cikk szerzője, Botos Tamás – Az államtitkár ezt is megválaszolja:

„A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!”

A mi olvasatunkban ez – Hofival szólva – annyit tesz: Na elvtársak! Nekünk harangoztak.

Arról azonban valamiért elfeledkezett Aradszki, hogy a gonosz minden érdemi tapasztalat szerint az erény álarcát öltve szokott támadni, nem ritkán „bibliából lopkodott kacatokkal” „becukrozva magát az ördögöt”. Ezek a V, mint vérbosszúból kölcsönzött idézetek érdekes módon nem Soros működést jellemzik, ellenben meglepő hasonlóságot mutatnak a magyar kormány általános magatartásával.


 

h i r d e t é s