h i r d e t é s

Szánthó Miklós szavainak értelmét keressük

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szánthó Miklós szavainak értelmét keressük

2022. január 16. - 06:37

 

Olyat írt ki a Facebookra Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ vezetője, a KESMA kuratóriumának elnökem, hogy sokan azóta is csak mereven néznek maguk elé.

Szánthó Miklós, a hatalmas, kormányközeli médiabirodalom (KESMA) kuratóriumának vezetője - Forrás: Szánthó Miklós Facebook oldala

"Mi, magyar konzervatívok megtörjük a kritika nélküli nyugatmásolás szokását és helyette saját, sikeres példákat teremtünk a világ számára" meg azt, hogy "A polgári-konzervatív kormány testtartása rést ütött a planetáris manipuláció pajzsán, példát mutat mintateremtésből." – írta ki közösségi oldalára

A hozzászólók között volt, aki a felől érdeklődött, hogy miben különbözik a mintateremtésben való példamutatás a példamutatásban való mintatermetéstől, mások a planetáris manipuláció miben létét firtatják, megint mások arra várnak választ, hogyan lehet testtartással rést ütni egy pajzson. - írta 168.huUngár Péter, az LMP országgyűlési képviselője is hozzászólt a sokak érdeklődését felkeltő poszthoz. Mint írja:

"1. Mi magyarok megtörtük a kritika nélküli nyugatmásolás szokását = amerikai neokonzervatív konferenciát tartunk, minden érvünket az amerikai új jobboldaltól és a lengyel fundamentalista katolikus jobboldaltól másolunk.

2. Polgári-konzervatív kormány = beleszól az emberek magánéletébe, a vezetőben és nem az intézményekben hisz, a közéleti diskurzust háborúvá alakítja, a kompromisszumkeresést írtja.

3. Planetáris manipuláció = minden ideológia exporttól feltételezünk geopolitikai eredőt (helyesen), kivéve Oroszország, ott nincs sem ideológiai export, sem geopolitikai akarat.

4. Mintateremtés = Az európai és amerikai szélsőjobboldallal, miután lemásoltuk őket, egyetértünk velük és ők velünk."

További kommenteket a poszt alatt olvashat:


 

Kommentek

h i r d e t é s