h i r d e t é s

Színház az egész világ…

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Színház az egész világ…

2023. február 26. - 15:55

5 hét alapképzés után alezredessé válni: Novák Katalin férjének sikerült

Forrás: Juhász Ferenc/Facebook

"Nézem ezt a fényképet és nem tudom eldönteni, hogy most sírjak vagy nevessek. A köztársasági elnök, aki egyben a Magyar Honvédség főparancsnoka, anya és feleség, pózol egy újonnan esküt tett katona mögött. Bizony, Novák Katalin és családja, hátulról veszi körbe/ támasztja meg az esküt tevő “férjeurát” Veres Istvánt. Némi bizonytalansággal tölt el, hogy a többi, vigyázzban álló esküt tevő, azért áll család és támasz nélkül, mert most vagy szégyellik a sajátjaikat és meg se hívták őket, vagy egyszerűen nem viselte meg a kiképzés fizikai és lelki terhe őket annyira mint a “first gentlament” aki jó húsz évvel idősebb náluk… ezért támaszra szorul.

Vagy az is lehetséges, hogy Veres kiintett a családnak - gyertek segítsetek, támasszatok meg gyorsan - , mert az eü szolgálatot nem látta, viszont teljesen elgyengült, amikor a minisztert hallgatta, hogy vele újítják meg a hadsereget… és igen kérem, Ő, -majdnem ötvenévesen- jelenti a frissítést a mostanság menesztett negyvenöt évesek helyett.

Arra gondolni sem merek, hogy egy idióta parancsnok, idióta utasítására : csak a “túlkoroshoz” mehetett oda a családja az eskütétel során, hogy egy idióta pr fogáshoz fényképeket készítsenek az idiótának nézett valamennyiőnknek." (Juhász Ferenc)

Címkék: 

Kommentelne? Kattintson ide!