h i r d e t é s

Szürrealisztán

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Szürrealisztán

2022. január 14. - 17:24

Az ember naivan azt gondolja, hogy van egy pont, aminél már nincs lejjebb. Jelentem, van! Mindig van! A genetika, a sportdiplomácia, az alkotmánytan területén egyaránt.

1./ Orbán Viktor kissé belegabalyodva ugyan már ebbe a homofób kampányba, a nagy népszavazási cirkusz miatt felhevülve, egy indonéz import csirke farháttal gesztikulálva már tudományos fejtegetésekbe bocsátkozott: oda konkludált, hogy a homoszexualitás a pedofilia előszobája.

E hipotézis olyan szenzációt tartalmaz, hogy szerintem azonnal meg kell bízni Schmidt Marcsit: szervezzen ötmilliárdért tudományos konferenciát "Mi volt előbb, a homoszexuális tyúk, vagy a megrontott tojás?"
A konferencián társadalmi/gyakorlati ismeretekkel rendelkező magánszemélyek és miniszteriális-, meg párt delegáltak/szakemberek vennének részt:
Kaleta Gábor és Szájer József a kérdéskör szociográfiájában járatos (immár) magánszemélyként.
A Magyar Honvédség képviseletében a más irányú elfoglaltsága miatt rendkívül leterhelt Benkő és Rezsi hadvezér urak helyett Orbán Gáspár, az Igazságügyi Minisztérium képviseletében (semmiből sem maradhat ki!) Varga Judit, a Fidesz, illetve a KDNP, mint társadalmi szervezetek megbízásából, mondjuk a választási kampányban kissé hátravont, ezért ilyesmire ráérő Kocsis Máté és Semjén Zsolt lenne a megfelelő felkészültséggel rendelkező előadó.
Esetleg egyházi személyek is meghívhatók, hogy a kérdéskör telologice is körüljárassék!

Mellesleg, a szünetekben Semjén, ha már ott van, a felszolgált kakaó és sósperec mellé részletesen is kifejthetné morálfilozófiáját, melynek lényege, mint a sajtóból tudjuk: Az ember ember, az állat állat! És az előbbi legfelemelőbb missziója gyilkolni az utóbbit.

A résztvevők Arthur J. Finkelstein életnagyságú portréja alatt tanácskoznának. Kálomista pedig rögtön dokumentum-játékfilmet készíthetne a nagy ívű eseményről, melyet falusi kocsmákban és CBA-parkolókban vetíthetnének. Ungár Pétert Gubás Gabi alakíthatná!
A költségeket a Shell, az OMV, a Raiffeisen Bank, az Erste Bank, a Spar, a Lidl, az Aldi, a Penny önkéntes felajánlásaiból fedeznék.

2./ A francia és a szerb csapat tiltakozott az ellen, hogy a semmiféle járványügyi védekezéssel nem szolgáló magyarországi elhelyezési körülményeik folytán veszélyeztetettnek érzik magukat az itt rendezett kézilabda világbajnokságon.

Az erre vonatkozó kérdésre a Kormányinfón Gulyás Gergely frappánsan válaszolt: a franciák gyarmattartó nép!

Hát igen! Mondhatni, tökön ragadta a probléma lényegét!
Igaz, a (most éppen) baráti szerbekről elfeledkezett. Nem csoda! Mire ezt a választ kiötlötte, minden ereje elszállhatott.

3./ Van egy ország a Földön, melynek Alkotmánybírósága (Isten bocsássa meg nekem, így hívják!) az alkotmányos rend védelmét sajátos módon űzi.

Eme, teljesen indokolatlanul Alkotmánybíróság néven futó testület elnöke a múltkor (anélkül, hogy kérdezték volna – vagy mégis?) levelet intézett Áderhez, Orbán Viktorhoz, Kövér Lászlóhoz és ki tudja, még kihez, melyben azt fejtegette, hogy nem lehet őtet leváltani, kisztihand, még egy ellenzéki győzelem esetén sem.

A minap pedig eme díszes testület egyik tagja fejtette ki a polgári demokráciában abszolút alkotmányosnak számító elméletét, miszerint az orbáni jogrend lebontását hirdető pártokat be kell tiltani!

E betiltás nem lehet probléma. Hogy maradjon a többpártrendszer, mindössze honosítani kell a belorusz, a kazah és (ha van ilyen) az azeri kormánypártot. Ez, a Fidesszel és a KDNP-vel együtt már öt párt!
Kell ennél több?

Mivel Putyin kilátásba helyezte, hogy a pedofilokat a sarkkörre száműzik (a cárok felforgatónak, a szovjet vezetők elmebetegnek minősítették a deportáltakat, most pedofilok lettek), meg lehet kérni, biztosítana néhány tucat barakkot a magyar ellenzék betiltott pártjainak vezetői, tagjai, szavazói számára. Hiszen a homofób törvényt is vitatják! Akkor?

Van még kérdés?

Címkék: 

 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s