h i r d e t é s

Tanácsokat adtak a koronavírus idejére az egyik legfélelmetesebb járványról szóló film sztárjai

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Tanácsokat adtak a koronavírus idejére az egyik legfélelmetesebb járványról szóló film sztárjai

2020. március 30. - 12:53

 

Matt Damon, Kate Winslet, Laurence Fishburne és Marion Cotillard is megszólalnak a koronavírusról szóló videóban. - írja a nuus.hu.

Forrás: nuus.hu

Még 2011-ben készült el a Fertőzés (Contagion) című film, ami most ismét az online nézettségi listák elejére ugrott. Az alkotás ugyanis egy koronavírus-stílusú pandémia terjedését mutatja be brutálisan valósághűen, így nyilvánvaló, hogy a mai nézők még jobban azonosulni tudnak vele.

Ezt a megnövekedett érdeklődést használta ki a Columbia Public Health, amikor felkérte a film sztárjait, hogy a való életben, a 2020-as helyzetre vonatkoztatva is mondjanak néhány szót a koronavírusról. Holott a színészek nem ismétlik meg filmbéli szerepüket, az ő szájukból azért elég komolyan hangzanak a koronavírusos figyemeztetések.

Most mindannyiunknak van egy fegyver a kezünkben, amiről nem is tudunk. A vírus emberi érintkezéssel is terjed; rajtunk keresztül akar túlélni. Ne segítsünk neki!

– mondja például a filmben virológust alakító Laurence Fishburne a klipben.

Rajta kívül megszólal még Matt Damon, Kate Winslet, Jennifer Ehle és Marion Cotillard is, akik szintén fontos szerepeket alakítottak a filmben, és tanácsokat adnak, hogyan segíthetünk megállítani a koronavírus terjedését.

Itt nézhetők meg a klipek:

nuus.hu


 

h i r d e t é s